geçmiş olsun arkadaşım bende senin gibi çok korkmuştum ama herşey bitince sevniyosun o ağrılarında bitecek hamdolsun miyomdan kurtuldun budan sonra iyi gececek inşallah birgün bizde bebeğimizlen hastaneden çıkarız
Çok geçmiş olsun arkadaşım insan stres oluyor tabii kolay değil ama kurtulmuşsun sağlıkla önemli olan bu. İnşallah en kısa sürede bebeklerimizi alırız kucaklarımıza bebek deneyimlerimizi paylaşırız kendine dikkat et.eevt arkdşlar şükür evime geldım... mıyomumu aldılaryanlız çok korkarak stres yaparak gıttım gereksiz yapmısım ama can işte insan korkuyor panık mutlaka yapıyor. bayıltıldım alınmış :) ama agrılarım var tuvalete giderken zorlanıyorum yataktan kalkarken otururuken zor oluyor .ama oluyor işte kurtuldum yaa rahımede bırşey olmadı şükürler olsun....hemen bebek düşünüyorum orda herkez bebegını alıp evıne gitti ben öyle olmadım ama sevınçlıydım mıyomum yok artık
Çok geçmiş olsun arkadaşım insan stres oluyor tabii kolay değil ama kurtulmuşsun sağlıkla önemli olan bu. İnşallah en kısa sürede bebeklerimizi alırız kucaklarımıza bebek deneyimlerimizi paylaşırız kendine dikkat et.
Ben iyiyim arkadaşım şükürler olsun. Sen de iyisindir umarımslm arkadaşlar uzun zamandır kimseler yok nasılsınız inşallah iyisinizdir :
Ben iyiyim arkadaşım şükürler olsun. Sen de iyisindir umarım
sol bende iyi sayılır galiba benim miyomlar yine oldu bu ay dr. gidecem bakalım neolacak inşallah bişey yoktur varsa neyapacam bilmiyorum:
merhaba arkadaşım bu kadar kısa sürede miyom oluşacağını pek sanmıyorum ama hayırdır ne şikayetin var inşallah bir şey yoktur içini ferah tut güzelim geçmiş olsun.
saol arkadaşım 3 ay oldu ameliyat olalı inşallah olmamıştır şikayetim ara kanama oldum ondan diyorum yine oldu bakalım neolduğu belli olur:
bende 1.5 sene evvel oldum evlilğimin ilk ayıyında çıktıı doktor doktor dolşatım 6.5 cm civarındaydı kesinlikle hepsi aml dedi ama her amliyetta olduğu gibi herhangi tehlike olursa başıma gelenleri kabul ediyorum tarzında sözleşme imzalatıyorlar bu beni iyice korkutmuştu çok dua ettim rahimim alınmasın diye neyse aml günü geldi hamd olsun ki bütün myomlar temizlenmişti rahimimde zarar yoktu ve bir hafta sonra dip diriydim allh acil şifalar versin allhın izni ile bişe olmaz şimdi 9 aylı hamilyem haftaya doğumum var allh herkese nasip etsin çok geçmiş olsun sağlıklı günler arkadaşl
bende 1.5 sene evvel oldum evlilğimin ilk ayıyında çıktıı doktor doktor dolşatım 6.5 cm civarındaydı kesinlikle hepsi aml dedi ama her amliyetta olduğu gibi herhangi tehlike olursa başıma gelenleri kabul ediyorum tarzında sözleşme imzalatıyorlar bu beni iyice korkutmuştu çok dua ettim rahimim alınmasın diye neyse aml günü geldi hamd olsun ki bütün myomlar temizlenmişti rahimimde zarar yoktu ve bir hafta sonra dip diriydim allh acil şifalar versin allhın izni ile bişe olmaz şimdi 9 aylı hamilyem haftaya doğumum var allh herkese nasip etsin çok geçmiş olsun sağlıklı günler arkadaşl
Senin adına çok sevindim arkadaşım böyle iyi haberler duyunca çok mutlu oluyorum Allah sağlıkla hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin Uzun ömürlü olsun inşallah sana da şimdiden çok geçmiş olsun.
çok sevindim arkadaşım senin adına inşallah bir daha yaşamayız aynı şeyleri sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.slm arkadaşlar nasılsınız inşallah iyisinizdir kontrole gitim ve miyomlarım güzel temizlenmş inşallah daha olmaz
çok geçmiş olsun arkadaşım,sonuçta sağlık için olacağından bence cesaretli olmalısın6 aylık evliyim. başından berı bebek düşünüyorduk korunmadık. bende bir dr. kontrolune gırmeyı dusundum. Gittiğimde bende 7cm 2 tane 3cm 1 tane mıyom belırlendı. ilk gittiğim hastanedeki dr. hanım 1 çocuğun olsaydı rahmı alalım derdım dedı ve ben baya yıkıldım sen araştır bır kac dr daha gıt kararını ver dedı ve benı gonderdi zaten hayatımda gittiğim ılk kadın hastalıkları dr sok oldum. maltepe uni. tıp fakültesine gittik orda aygen çelık hanıma göründüm o beni baya rahatlattı ameliyat dedı ama korkulcak bır durumun olmadıgını soyledı ama ben cok korkuyorum amelıyattan bu sekılde hamıle kalmamın bebek ıcın ve benım ıcın tehlıke olcagını soyledı cok korkuyorum amelıyat olan arkadalar olacak arkadaslar duygularınızı paylaşırmısınız okuyunca ınsan cesaretleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?