Doktorlar kendilerini garantiye almak adına onu her hastaya söylüyorlar. Binde bir de olsa böyle bir ihtimal olduğu için Hiç korkma güzelim. Benim doktorum da söylemişti ve ben günlerce ağladım. Dediğim gibi hep boşu boşuna bir sürü gözyaşı döktüm. Dualarımız seninle arkadaşım sen de inşallah güzel bir ameliyat geçireceksin.canım çok teşekkur ederım umarım herşey iyi olur.rahım alınma gıbı bır söz konusu yaptı doktor yanı henuz yenı evlıyım sanırım alınmaz yaa inşallah korkum o .sanada çok geçmiş olsun canım
canım çok teşekkur ederım umarım herşey iyi olur.rahım alınma gıbı bır söz konusu yaptı doktor yanı henuz yenı evlıyım sanırım alınmaz yaa inşallah korkum o .sanada çok geçmiş olsun canım
7 sene önce sezaryaan doğmumda rahmin dışında 11*7*6.5 cm boyutıunda miyom çıktı.Ultrasonda belli olmamıştı 6aydan sonra bebişimin kilo alması yavaştı ben miyoma bağlıyorum dev gbi olmuş sonuçta rahmimden beslenmiş.2 senedir farkedilmiş yavaş büyüyen şimdi 2.5 cm miyomum var tam olmasada spiralime yakın.2 aydır çok sancım vardı meğer bozulmuş miyom doktorum yeni beslenecek damar bulmazsa büyümesi durur dedi.Kanaman ve sancın artarsa alırız dedi.3 ay sonra belli olacak:26:
7 sene önce sezaryaan doğmumda rahmin dışında 11*7*6.5 cm boyutıunda miyom çıktı.Ultrasonda belli olmamıştı 6aydan sonra bebişimin kilo alması yavaştı ben miyoma bağlıyorum dev gbi olmuş sonuçta rahmimden beslenmiş.2 senedir farkedilmiş yavaş büyüyen şimdi 2.5 cm miyomum var tam olmasada spiralime yakın.2 aydır çok sancım vardı meğer bozulmuş miyom doktorum yeni beslenecek damar bulmazsa büyümesi durur dedi.Kanaman ve sancın artarsa alırız dedi.3 ay sonra belli olacak:26:
merhaba arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir umarım.
Ben de iyiyim arkadaşım sağol iyi olmana sevindim evet bende merak ediyorum doğrusu çalışıyor ya herhalde ondan giremiyor umarım iyidir.slm iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın arkadaşım kimseler yok çilekden haber yok hiç nerelerde acaba
hiç bişi olmaz allahın izniyle... öyle birşey olursa da ki allah göstermesin senin canın tehlikededir ki bunu yapıyolardır aşırı kanamadan dolayı yapılıyomuş.. O aşamada zaten hiç bişi senin canından sağlığından önemli olamaz.. Iyi haberlerini bekliyoruz..
7 sene önce sezaryaan doğmumda rahmin dışında 11*7*6.5 cm boyutıunda miyom çıktı.ultrasonda belli olmamıştı 6aydan sonra bebişimin kilo alması yavaştı ben miyoma bağlıyorum dev gbi olmuş sonuçta rahmimden beslenmiş.2 senedir farkedilmiş yavaş büyüyen şimdi 2.5 cm miyomum var tam olmasada spiralime yakın.2 aydır çok sancım vardı meğer bozulmuş miyom doktorum yeni beslenecek damar bulmazsa büyümesi durur dedi.kanaman ve sancın artarsa alırız dedi.3 ay sonra belli olacak:26:
bekarım,1 sene önce tesadüfen kontrol esnasında submuköz miyom teşhisi kondu. Yani rahim dışında oluşmuş bir miyom. 1 sene içinde 6,5 cm den 7 küsüre çıktı. Ameliyat dendiği için korkudan 4 dr gezdimen son gitiğim prof. Da ameliyat olman gerekir deyince bu sene ocak ayında ameliyat oldum. Hiç korktuğum gibi olmadı...:) sezeryan ameliyatı ile aynı...sonrasında kanama falan olmadı. Dr.um esenler hayat hastanesinde opr. Dr. ümit beyatlı...şeker gibi biri.
Olmanız gerekiyorsa olun.
Daha fazla eziyet çekmeyin.
Inanın artık geceleri huzurla uyuyorum:)
bu perşembe yatıracaklar canımm cuma gunu ameliyatım olacakmış hadi hayırlısı inş .umarım herşey güzel gider de sizlerle sevıncımı paylaşırım .çok teşekur ederım arkadaşlar yorumlarınız içinn..
bu perşembe yatıracaklar canımm cuma gunu ameliyatım olacakmış hadi hayırlısı inş .umarım herşey güzel gider de sizlerle sevıncımı paylaşırım .çok teşekur ederım arkadaşlar yorumlarınız içinn..
evet canım ben asyadayım maltepede altunızadede memurum mutlaka haber verıcem sana ama sanırım ben mıyom amelıyatından vaz gecıcem gıbı
Sanırım bende de miyom var.sık adet görmeye başladım.önceleri iki adet arasında hafif kanamalar oluyordu 1 er 2 şer günlük şimdi ise adet olduktan 1 hafta sonra yeniden oldum 6.günü olmasına rağmen kanamam hala geçmedi ,henüz herhangi bir ağrım yok. internetten araştırdığım kadarıyla belirtiler miyom u gösteriyor.Annemde,ailemde olmayan bir rahatsızlık bu .bekarım evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum.Doktora gidersem bu teşhis konulacak diye çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok.Biran önce kontrole gitmem gerektiğini biliyorum.
Allahım ne kadar zor şeyler bunlar sağlık ne kadar kıymetli,hiç aklıma gelmezdi böyle şeyler yaşıyacağım.Henüz kimseye anlatmadım, anlatamadım çünkü çok üzülecekler (Dilerim ki Allah herkesin derdine derman versin,kimseyi zor durumda bırakmasın.neolur birileri bana yol göstersin çok çaresiz hissediyorum kendimi
eevt arkdşlar şükür evime geldım... mıyomumu aldılaryanlız çok korkarak stres yaparak gıttım gereksiz yapmısım ama can işte insan korkuyor panık mutlaka yapıyor. bayıltıldım alınmış :) ama agrılarım var tuvalete giderken zorlanıyorum yataktan kalkarken otururuken zor oluyor .ama oluyor işte kurtuldum yaa rahımede bırşey olmadı şükürler olsun....hemen bebek düşünüyorum orda herkez bebegını alıp evıne gitti ben öyle olmadım ama sevınçlıydım mıyomum yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?