Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlımısınız bekarmısınız bilmiyorum ama sakın acık ameliyat olmayın ben oldum suan bedelini cok agır cekıyorum ameliyat sonrası duzelmem gereken yere agrılarım devam etti 1 senedır yeni teshıs konulabıldı endometrıosız hastasıyım cok buyuk ihtimalle yapılan ameliyat tetikledı daha beter bir durumla karsı karsıyayım tekrar amelıyat gecırmek zorundayımArkadaşlar lütfen bana çok acil istanbuldan iyi bir dr önereblir misiniz? Özelden mesaj atabilirsiniz. Ama fiyatları pahallı olmayacak işinde çok iyi vicdanlı bir dr olsun .
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Evlımısınız bekarmısınız bilmiyorum ama sakın acık ameliyat olmayın ben oldum suan bedelini cok agır cekıyorum ameliyat sonrası duzelmem gereken yere agrılarım devam etti 1 senedır yeni teshıs konulabıldı endometrıosız hastasıyım cok buyuk ihtimalle yapılan ameliyat tetikledı daha beter bir durumla karsı karsıyayım tekrar amelıyat gecırmek zorundayım
Açık Ameliyat iyileşmesi uzun ve şans işi. Çok büyümemesi için ameliyat olayım diyorum biryandan. Ekimde en son baktırmıştım. Acillik değil demişti doktor. Size şunu söyleyeyim . Dr da çok önemli. Benim kuzenimden her doğumdan kavanoz kadar miyom çıkardılar rahmini almadan, kardeşinden de geçen yıl aynı dr ameliyat yaptı 8 tane çıkarmış. Ama doktoru çok övdüler işinin ehli diye. Yeri nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama prof bir doktor ve çok memnun kaldılar, Mersin de. Siz nerde oldunuz ameliyat peki ?Sıze bir agrı yada kanama tarzı Baska bir sıkayet yapıyor mu oncelıkle eger yapmıyorsa tedavı olmanızı onermem cunku bende oldum sımdı gene tekrarladı 1 cm ostrojenden besleniyor bu kadın hastalıkları ve yasımızda daha genc oldugu ıcın sureklı ureyecek demektır benım felaket agrım vardı buna ragmen direndim 2 yıl amelıyat olmamak ıcın durumumda yoktu agrıdan calısamıyorum bı yerde artık en son Allahın her gunu her saat agrıyordu kanamalarım felaket derecede arttı saat bası ped degıstırırdım oylekı pıhtı pıhtı duser pedden tasar yatak kan ıcınde kalırdı 2 senede cok kan kaybettiğimden demirım yerlere dustu demir anemisi oldum saclarım oluk oluk dokuluyordu kanser hastası gıbı her gıttıgım doktor ameliyat olmam gerektiğini mıyonum artık ıcerde dejenere oldugunu soyledı Ankara tıp fakültesinde bir doc girdi ameliyatıma 2 milyar para verdik o gırcek dıye ve cogu kadın cok memnundu miyom ameliyatları hep yapan bir doktoru insanların onerısıyle gittim zaten kapalı ıstıyordum ama ama amelıyat oldugum doktorda dahil yapamam dedı ozellerede para veremeyecegımden mecburen olmak zorunda kaldım zaten acık oldugundan toparlama sureci uzun surdu 6 hafta kadar ama ters giden biseyler vardı benim agrılarım hıc gecmıyordu ıyılesemıyordum bu turlu adet kanamalarımın hem miktarı hem gunu cok kısaldı 1 yada 2 Pet ancak oluyordum oda tuvalete gidince hıcbı doktor onrmsemedı amelıyat oldugum doktora gittim agrılar gecmeyınce hıcbısey cıkmadı her gıttıgımde bıseyın yok acık amelıyat oldugundan 1 seneyi bulur ıyıleşme ancak amelıyat agrısı diyip gecıstırıyorlsrdı beni baktım olmuycak boyle Baska doktorlara gittim devlet ozel 1 sene surundum hastane koselerınde 1 yılın sonunda emarda konuldu teshısım endometrıosız hastasıyım ya amelıyat olurken acık oldugundan doktor bu odakları bulastırdı yada adet kanamam azalıp ıcerde ameliyatta bir tıkanıklıga sebebiyet verdiler cıkamayan kan ıcerde bu odakları olusturdu sımdı yana yakıla care arıyorum o sebeple ıyı bir kar zarar ılıskısı kurup oyle amelıyat olun derim yasayan biri olarak bunları soluyorum size embolızasyon yontemı var onuda bir arastırın derim myomda sımsıkı aklım olsa onu yapardım yada bı care bulamıyorsanız kapalı olun benim cevremde de benim gıbı bu ameliyatı olup duzelemeyen 2 İnci ameliyatı olan cok kısı var cunku
Hayır benim cıkolata kıstım yok suan odaklar var sag yumurtalıgımda mılımetrelık 2 tane nodul bı tanede rahım arkasında mılımetrelık felaket agrı yapıyor doğum kontrol hapı kullanıyorum 3 uncu kutudayım ama malesef gecmıyor agrılar buyuk ıhtımal ameliyat olcambu arada çikolata kistiniz mi çıktı endometriazis dediğiniz şey. Ameliyat sırasında onu alabilirmiş aslında.
Ameliyatta yoktuk ameliyattan sonra oldu ne olduysa bana ameliyatın pisliğini cekıyorum yanı ameliyattan sonra basıma geldi bu Naletbu arada çikolata kistiniz mi çıktı endometriazis dediğiniz şey. Ameliyat sırasında onu alabilirmiş aslında.
Anladım sakıncası yoksa hangi hastanede oldunuz bana özelden atabilirsiniz. Miyomunuz rahmin neresindeydi ? Bu arada kapalı ameliyat olma şansınız var mı ? Ve gideceğiniz bir dr ?Ameliyatta yoktuk ameliyattan sonra oldu ne olduysa bana ameliyatın pisliğini cekıyorum yanı ameliyattan sonra basıma geldi bu Nalet