• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom ameliyatından sonra çocuk sahibi olan var mı?

sailor_moon29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
43
14
3
33
Yaşadığım ölü kayıpla ilgili gerekli testler yapıldıktan sonra test sonuçlarını uzman görüşü almak adına birden fazla doktora gösterdim. Bunlardan biri miyomumun rahim duvarında olduğunu ve 3 ay sonra duruma göre alınması gerekebileceğini ve ameliyatın kolay olduğunu söyledi. Ucu kamera bağlanan bir kablo ile miyom kazılıyormuş. Kaybettiğim evladım ilk göz ağrımdı. Miyomum ilk hamileliğimde de vardı ancak konum ve boyutundan ötürü kendi doktorum bir sorun görmemişti. Bu doktor ise böyle söyleyince biraz çekindim ve sizlere sormak istedim çünkü 3-4 ay sonra kadar gebelik planlama sürecine gireceğiz Allah'ın izniyle. Miyom kazılması gebe kalmama herhangi olumsuz bir etkisi olur mu? Böyle bir şey yaşayan var mıdır?

Yumurtaligimdan iyi huylu tümör adı altında miyom alındı hatta yumurtalığımn tamamı alınmak üzereydi iyi bir profesöre ameliyat oldum çok şükür güzel geçti aradan 1 sene sonra bugün 6 aylık hamileyim ❤️🧿 içini rahat tut

Yaşadığım ölü kayıpla ilgili gerekli testler yapıldıktan sonra test sonuçlarını uzman görüşü almak adına birden fazla doktora gösterdim. Bunlardan biri miyomumun rahim duvarında olduğunu ve 3 ay sonra duruma göre alınması gerekebileceğini ve ameliyatın kolay olduğunu söyledi. Ucu kamera bağlanan bir kablo ile miyom kazılıyormuş. Kaybettiğim evladım ilk göz ağrımdı. Miyomum ilk hamileliğimde de vardı ancak konum ve boyutundan ötürü kendi doktorum bir sorun görmemişti. Bu doktor ise böyle söyleyince biraz çekindim ve sizlere sormak istedim çünkü 3-4 ay sonra kadar gebelik planlama sürecine gireceğiz Allah'ın izniyle. Miyom kazılması gebe kalmama herhangi olumsuz bir etkisi olur mu? Böyle bir şey yaşayan var mıdır?
Benim düşüğüm oldu bu sebep mi pıhtılaşma mi belli değil ama pıhtılaşma da çıktı bende ve ayrıca miyomda vardı gebe kaldigimda Benim moralim de bu yönde şuan sıfır doktor bana regl. Olunca gel rahim ağzı uzunluğu. Ölçüm yapacam dedi bugün gittim ve 24 cm çıktı gene kalırsam gene serklaj dikiş atilcak dedi erken doğum riski çok yüksek dedi ayrıca bende evlendigim de 2 cm miyom vardı o 5 cm olmuş gebe kalirsan bu düşük sebep eder dedi acil sen bu ameliyat olmalısın dedi ve düşük yaptigimda gebelikle büyümüş idi o zaman 3.5 cm di şimdi büyüyor önlem almalısın dedi sonra gebelik planlaması yapmalısın dedi devlete sevk etti rabotik cerrahi ile kapalı ameliyat var dedi başakşehir cam sakura Hastanesi'ne bu sefer git dedi

Back
X