- 4 Temmuz 2019
- 1.535
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi Laviniiaaa
Kızlar daha önce bu fitili kullanıp enfeksiyondan kurtulan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelikfe cok kullandım kullanınca biraz geçiyordu sonra tekrarljyorduKızlar daha önce bu fitili kullanıp enfeksiyondan kurtulan var mı?
Dün ilk kez kullandım. Bugün akıntı bayağı arttı normal mi acaba. Normalde akıntı çok çok azdı
Benim gebelikte oldu hep surekli doğusunda hafifledi ama simdi yine başladı adetliyim su an bitince hacamat yaptiricam açıkçası hacamat cok iyi geliyor banaSonrasında tekrarladı demiştiniz. Şimdi devam ediyor mu peki ya da nasıl kurtuldunuz enfeksiyondan? Bende zorunlu kürtaj sonrası vajinit olustu. Inşallah geçer tamamen.
Hacamati araştırınO ne oluyor bilmiyorum canım. Bende böyle ağrı kaşınma kökü vs hiç bişey yok. Böyle açık yeşil sarı arası sümüksü bi akıntı oluyor. Ama sürekli değil. Bazen lavaboya gidince peçeteye geliyor. Inşallah kurtuluruz tez zamanda ikimizde
Ben kullandım canım adetim bittikten sonra 4 fitil falan kullandım ymurtlama günüm diye bıraktım o günü değerlendirdim birdaha kullanmadım fakat bende 3 gün sonra pembe akıntı geldi ve 2 gün sürdü snra kesildi sizde de oldumu bu durumKızlar daha önce bu fitili kullanıp enfeksiyondan kurtulan var mı?
Oldu canım ben kullanirkende pembe krmızı akiñti geldi. Galiba tahriş oluyor o yuzdenBen kullandım canım adetim bittikten sonra 4 fitil falan kullandım ymurtlama günüm diye bıraktım o günü değerlendirdim birdaha kullanmadım fakat bende 3 gün sonra pembe akıntı geldi ve 2 gün sürdü snra kesildi sizde de oldumu bu durum
Oldu canım ben kullanirkende pembe krmızı akiñti geldi. Galiba tahriş oluyor o yuzden
Sanırım tahris oldu aynen canım aklıma neler geldi acaba dedim hamilemiyim ama bende acayip bel ağrısı kasık ağrısı ve bacak ağrısı oldu aynı adet olucamda sökülemiyorum gibi ki adetime 7 gün var artık psikolojik beyin ona odaklı oluo sanırımOldu canım ben kullanirkende pembe krmızı akiñti geldi. Galiba tahriş oluyor o yuzden
Bende de kasik agrisi vs yapti canim. Ama ben 4 tane kullandiktan sonra adet oldum. Adet yüzundenmiydi fitilden mi bilmiyirum. 3 tanesi duruyor bende gebelik dusundugum icin kullanmadim. Insallh tez vakitte mutlu haberleri alırizSanırım tahris oldu aynen canım aklıma neler geldi acaba dedim hamilemiyim ama bende acayip bel ağrısı kasık ağrısı ve bacak ağrısı oldu aynı adet olucamda sökülemiyorum gibi ki adetime 7 gün var artık psikolojik beyin ona odaklı oluo sanırım![]()
İnsallah canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsinBende de kasik agrisi vs yapti canim. Ama ben 4 tane kullandiktan sonra adet oldum. Adet yüzundenmiydi fitilden mi bilmiyirum. 3 tanesi duruyor bende gebelik dusundugum icin kullanmadim. Insallh tez vakitte mutlu haberleri alıriz