İşte bunlar hep bdsm.Hardcore takılıyor amcam. Ah şunlardaki fanteezi gücü bizde olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bunlar hep bdsm.Hardcore takılıyor amcam. Ah şunlardaki fanteezi gücü bizde olsa
Hep grey yüzünden bozulduk biz...İşte bunlar hep bdsm.
devir çok değişti saraylımKart adamlar birbirini isirip yalamak pesinde.. Sevgi takdir bunun neresinde? Neresinden isirip neresini yalayacakmis adamin? Igrencler..
ve sonra erdoğan dönmüş demişki ;
bandır bandır ye beni hiç doyamazsın tadıma
bütün numaralar bende var sende farkına
ben hep o kadının çocuklarının yerine koymuştum kendimi....allahım ne utanç verici....Bide bunlarin bilmem nerelerine KIL olan teyze versiyonlari vardi unutmayalim yuhahhahahahh
Kart adamlar birbirini isirip yalamak pesinde.. Sevgi takdir bunun neresinde? Neresinden isirip neresini yalayacakmis adamin? Igrencler..
http://t24.com.tr/haber/mitinge-gelen-vatandas-isiririm-erdogani-yalarim,297030
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri mitingi öncesi vatandaşlara mikrofon uzatan TV 1 Kanalı, beklemediği bir yanıt aldı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın mitinginde bir vatandaş, sevgisini "Isırırım Recep Tayyip Erdoğan'ı, yalarım" sözleriyle gösterdi.
Oda TV'nin haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri mitingi öncesi vatandaşlara mikrofon uzatan TV 1 Kanalı, beklemediği bir yanıt aldı.
Bir vatandaş, Erdoğan'a sevgisini "Isırırım Recep Tayyip Erdoğan'ı, yalarım bir de, aslan aslan, ah yavrum ah, eskilerin nelerini gördük neler neler" ifadeleriyle gösterdi.
ağızdan çıkan kelimelere dikkat etmeyenlerr.. ve aşırılığa kaçanlarr..iğrenç insanlar ya bunların kafası nasıl çalışıyor anlamadım valla....
bu nasıl sevgi gösterisidir....
böyle zamanlarda bunların aileleri geliyor aklıma....
evlatları eşleri onların çevreleri....çok utanç verici
ağızdan çıkan kelimelere dikkat etmeyenlerr.. ve aşırılığa kaçanlarr..