• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama MissTurkey güzelinin saç rengi ne olmalı ?

MissTurkey güzelinin saç rengi ne olmalı?

• Açık kumral

OY: 27 38,6%
  • Sarı

OY: 7 10,0%
  • Siyah

OY: 7 10,0%
  • Kahve rengi

OY: 24 34,3%
  • Doğal kızıl

OY: 5 7,1%

• Ankete Katılan
    70
hmm o popüler olduktan sonra girdi ondan türkiye güzeli diye tanımadım ben :) pek beğendiğim biri değil bence sarısın olma dışı birşey yok yüzü uzun . sadece benim görüşüm tabi

Tabiki herkesin kendi görüşü.Ben yüz hatlarını özellikle burnunu çok beğeniyorum.:97:

ayrıca azra açk kumral deil onuda belirteym :D

Evet açık kumral degil koyu kumral.Ama bazı fotogralarında kahve gözüküyor.Bazılarında koyu bazılarında açık kumral.Ben televizyondan hatrladıgım kadarıyla kumral oldugunu söyledim ayrıca.:51:

ne renk olduğu hiç önemli değil bence,doğallık önemli.eğer bir güzellik yarşmasınds 1.seçileceksen bir paket boyanın getiridği sahte bir güzellikle hak edemez kmse bunu bence.

ne renk olduğu hiç önemli değil bence,doğallık önemli.eğer bir güzellik yarşmasınds 1.seçileceksen bir paket boyanın getiridği sahte bir güzellikle hak edemez kmse bunu bence.

Haklısın canım ama bazen saç rengi degiştirmek olan güzelliği daha çok ortayada koyabiliyor tabi :97:

kumral olmalıdır..:17:

Bencede:97:

Bence hangi kategori olursa olsun, güzel seçilecek olanın, yüzünün de doğal güzel, saç renginin de doğal olması gerekir. Sonuçta güzellik görecelidir ama doğallık her güzelliğin de içindedir.:49:

Bence hangi kategori olursa olsun, güzel seçilecek olanın, yüzünün de doğal güzel, saç renginin de doğal olması gerekir. Sonuçta güzellik görecelidir ama doğallık her güzelliğin de içindedir.:49:

Güzellik yarışmalarında da çok dikkate alınan birşey bu canım evet:12:

Back