- 28 Ocak 2012
- 23
- 3
-
- Konu Sahibi KirliKontes
Ben aldim hic begenmedim zaten yuzume koyu geldi yanlis tonmu aldim neKızlar merhabaaaa... Bu aralar takıldığım bir marka olan missha nın cilt bakım ürünlerini kullanıyorum ama BB kremlerinide denemek istiyorum. Perfect cover BB kremin birkez testerını denedim ama sürekli kullanımda nasıl bir etki yaratıyor onu çok merak ediyorum kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olun.. tşkr ederimmmm..
Canım aldım bende çok begendimm yüzümde yokmuş gibi duruyor bayıldımm.. Her cilt yapısı aynı değil tabi sen memnun kalmamışsınn.Ben aldim hic begenmedim zaten yuzume koyu geldi yanlis tonmu aldim ne
Ama soluk sacma sapan bi durus oldu bende tavsiye etmem
Bence misshayı ara ve sor canım çünki bende ilk ona bakmıştım bana yoğun nem verir ve hassas ciltler için olduğunu söylemişlerdi benim cildim normal olduğu için Perfect cover bb kremi aldım çok memnunum.missha signature bb krem kullanıyorum ama benim yüzümü ciddi şekilde kurutuyor. cildimin bazı bölgeleri birkaç saat içinde pul pul oluyor. benden başka bu sorunu yaşayan oluyor mu acaba?
bende merak ediyorum cildim sorunlu daha kötü olur mu acba?
Valla kızlar nerdeyse bütün bbleri denedim ama missha perfect cover ciddi anlamda çok iyi oldu. Strawberrylips Ama şimdi signature da kullanıyorum diyosun bende mi öyle kullansam bişiy olur mu?Ben hem perfect cover hemde signature real kullanıyorum aslında ikisindende memnunum fakat perfect cover olanı daha çok seviyorum şuana kadarda cildimde hiç bir olumsuzluk yapmadı cildim aşırı hassas olmasına rağmen
Bence deneyebilirsin gerçi signature olan sıvı kıvamlı perfect cover gibi yoğun değil yapısı ikisindende kullanıyorum bi sorun olmadı canımValla kızlar nerdeyse bütün bbleri denedim ama missha perfect cover ciddi anlamda çok iyi oldu. Strawberrylips Ama şimdi signature da kullanıyorum diyosun bende mi öyle kullansam bişiy olur mu?
Yoğun nem veriyo ama yağlı bir cildin varsa onu kullanmıyosun kullanırsan tabiki cildinde sivilcelenme yapar. Onuda deniyorum şuan çok memnunum valla.. :)Alma derim , ben aldım ve evde duruyo yüzde sivilce yapıyo ama yinede sen bilirsin
missha ürünleri için bu siteyi inceleyin derim kızlar kuaforfirsati.com