- Konu Sahibi fataldanger
Arkadaşlar, aramızda missha markasının bb kremlerinden kullanan var mı? Nasıl iyi mi, memnun musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullandım. Ton eşitlemesi çok iyi fakat çok bulaşıyor. Bi telefon görüşmesi yapacak olsam ekran yapış yapış bb oluyor. Tavsiye etmiyorum.Arkadaşlar, aramızda missha markasının bb kremlerinden kullanan var mı? Nasıl iyi mi, memnun musunuz?
Ekşi sözlükte bile öyle çok övülmüş ki beklentim yüksektiYeni aldım canım cildin yağlı karmaysa alma ben pişman oldum çok yağlandırıyor cildi
Buna çok şaşırdım. Kaliteli bilirdim misshayı. Gerçi nasıl olduğu hakkında da bilgim yoktu şimdiye kadar kullanmadığım içinKullandım. Ton eşitlemesi çok iyi fakat çok bulaşıyor. Bi telefon görüşmesi yapacak olsam ekran yapış yapış bb oluyor. Tavsiye etmiyorum.
3W Clinic bb krem elimde var. Fazla beyazlaştırdığı için sevmiyorum. O yüzden farklı bir marka arayışındayım3W Clinic 50 spf bb krem tavsiye ederim. Hayatımda kullandığım en guzel bb krem. Karma ciltliyim bu arada.
Evet açık tonlu dogru soyluyorsunuz3W Clinic bb krem elimde var. Fazla beyazlaştırdığı için sevmiyorum. O yüzden farklı bir marka arayışındayım
Yeminle aldım hatta grimsi bi şey verdikleri renk olması gerekenden daha açıkEkşi sözlükte bile öyle çok övülmüş ki beklentim yüksekti
Peki hangi seridendi sizin aldığınız bb krem? Mağazada birden fazla seri vardıYeminle aldım hatta grimsi bi şey verdikleri renk olması gerekenden daha açıksürdüm falan bit yağlı bir yağlı allahım ywrabbim dedim bu ne
Dur canım foto atayımPeki hangi seridendi sizin aldığınız bb krem? Mağazada birden fazla seri vardı
Satış görevlisinin bana satmaya çalıştığı ürün de buydu. Peki bana önerebileceğiniz, kapatıcılığı güzel ve yağlandırmayan bir bb krem var mı?
Cilt tipin nasıl birde örtücü bb krem mi arıyorsun canım fiyatları çok yüksekte var meselaSatış görevlisinin bana satmaya çalıştığı ürün de buydu. Peki bana önerebileceğiniz, kapatıcılığı güzel ve yağlandırmayan bir bb krem var mı?
Cilt tipim ne yağlı ne de kuru. Evet biraz örtücü arıyorumCilt tipin nasıl birde örtücü bb krem mi arıyorsun canım fiyatları çok yüksekte var mesela
Beyazlastirma gunesten koruma için olabilir mi? Bb krem bilmiyorum ama aldigim kore gunes kremleri hep beyaz, cogunlukla cilt ile esitleniyor ama bir tik beyazlik kaliyor, o da gunesten fiziksel olarak korumak icin.3W Clinic bb krem elimde var. Fazla beyazlaştırdığı için sevmiyorum. O yüzden farklı bir marka arayışındayım
Sanırım dediğiniz gibiBeyazlastirma gunesten koruma için olabilir mi? Bb krem bilmiyorum ama aldigim kore gunes kremleri hep beyaz, cogunlukla cilt ile esitleniyor ama bir tik beyazlik kaliyor, o da gunesten fiziksel olarak korumak icin.
Çok teşekkür ederim. La Roche posay zaten iyi bir markadır. İnternetten alsam sahte çıkma ihtimali olur mu acabaLa roche posay anthelios bb Krem bu baya güzel
Evet eczane de deneyerek alabilirsinizÇok teşekkür ederim. La Roche posay zaten iyi bir markadır. İnternetten alsam sahte çıkma ihtimali olur mu acaba