• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Missha bb krem

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.219
Puanlar
698
Yer
Ankara
Arkadaşlar, aramızda missha markasının bb kremlerinden kullanan var mı? Nasıl iyi mi, memnun musunuz?

3W Clinic 50 spf bb krem tavsiye ederim. Hayatımda kullandığım en guzel bb krem. Karma ciltliyim bu arada.

Kullandım. Ton eşitlemesi çok iyi fakat çok bulaşıyor. Bi telefon görüşmesi yapacak olsam ekran yapış yapış bb oluyor. Tavsiye etmiyorum.
Buna çok şaşırdım. Kaliteli bilirdim misshayı. Gerçi nasıl olduğu hakkında da bilgim yoktu şimdiye kadar kullanmadığım için

image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 9
Satış görevlisinin bana satmaya çalıştığı ürün de buydu. Peki bana önerebileceğiniz, kapatıcılığı güzel ve yağlandırmayan bir bb krem var mı?
Cilt tipin nasıl birde örtücü bb krem mi arıyorsun canım fiyatları çok yüksekte var mesela

3W Clinic bb krem elimde var. Fazla beyazlaştırdığı için sevmiyorum. O yüzden farklı bir marka arayışındayım
Beyazlastirma gunesten koruma için olabilir mi? Bb krem bilmiyorum ama aldigim kore gunes kremleri hep beyaz, cogunlukla cilt ile esitleniyor ama bir tik beyazlik kaliyor, o da gunesten fiziksel olarak korumak icin.

Beyazlastirma gunesten koruma için olabilir mi? Bb krem bilmiyorum ama aldigim kore gunes kremleri hep beyaz, cogunlukla cilt ile esitleniyor ama bir tik beyazlik kaliyor, o da gunesten fiziksel olarak korumak icin.
Sanırım dediğiniz gibi

Back
X