- 28 Mart 2013
- 12.825
- 17.328
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Uuu .
Ne yapmış bu böyle .
Ne yapmış bu böyle .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ebaydan sipariş verip bu missha ürünlerini toplu bir şekilde alabilme imkanımız yok mu yarı fiyatına geliyor yahuu ancak ben bilmiyorum sipariş vermeyii ve kredi kartımda yok bu ebaydan alışveriş yapan arkadaşlar getirip aynı fiyataq bizede yolllayamazlar mı malum işin içinde kargoda var
kızlar merhaba ben uzun zamandır missha perkect cover bb krem kullanıyordum ve yoğun kıvamı nedeniyle 6 aya kadar giden bir kremdi ve çok memnundum ama geçenlerde misshanın farklı kremlerinide kullanmaya karar verdim ve missha signature real complete bb krem aldım bunun kıvamı daha sıvı ama bir öncekinden nasıl memnunsam bundanda acayip memnunum kızlar cildim aşırı derecede yağlı siyah noktalarım var ve cildim gözenekli ama inanılmaz bir kapatıcılık sağlayarak cildimi bebeksi bir hale getiriyor. piyasadaki garnier vb markaların bb kremi tambir fiyasko valla biraz paraya kıyıp missha alın derim kızlar. sitenin linki de bu...
Missha Turkiye/Missha BB KREM/Missha Türkiye Online Satış Mağazası
kızlar yüzümdeki etkisini görmeniz için fotoda çektim
Eki Görüntüle 647085 Eki Görüntüle 647086
Eki Görüntüle 647087 Eki Görüntüle 647088
canim cilt tonlarimiz ayni gibi bende acik bugday tenliyim kremin hangi tonunu almami onerirsin yardimci olurmusun
kizlar bu kremin sadece internettenmi satisi var yoksa ecanelerdenmi bulucaz yada baska nerden bulabiliriz
kızlar merhaba ben uzun zamandır missha perkect cover bb krem kullanıyordum ve yoğun kıvamı nedeniyle 6 aya kadar giden bir kremdi ve çok memnundum ama geçenlerde misshanın farklı kremlerinide kullanmaya karar verdim ve missha signature real complete bb krem aldım bunun kıvamı daha sıvı ama bir öncekinden nasıl memnunsam bundanda acayip memnunum kızlar cildim aşırı derecede yağlı siyah noktalarım var ve cildim gözenekli ama inanılmaz bir kapatıcılık sağlayarak cildimi bebeksi bir hale getiriyor. piyasadaki garnier vb markaların bb kremi tambir fiyasko valla biraz paraya kıyıp missha alın derim kızlar. sitenin linki de bu...
Missha Turkiye/Missha BB KREM/Missha Türkiye Online Satış Mağazası
kızlar yüzümdeki etkisini görmeniz için fotoda çektim
Eki Görüntüle 647085 Eki Görüntüle 647086
Eki Görüntüle 647087 Eki Görüntüle 647088
fiyat ne acaba bu bb kremin bilen varmı
sitesinde var cnm fiyatları bir küçük bir büyük var dur link atayım
http://missha.com.tr/urunler/Missha-B.B-Kremler-.40.html
ya canım ben işteyim benim net buraları açmıyor acaba kaysride satılıyomu ya bakarsanız bana hbr verin nolur fiyat ve satış yeri konusunda mesela tekin acar sevil gratis watsons falan varmı acep
kızlar hepinizin sorularının cevabı bu linkte
Missha Türkiye Online Satış
ürünlerin üzerine tıklayarak koruması kaç faktör hangi ciltlere hangisi kullanılır cilde nasıl etki eder açıklamalı olarak yazıyor