MissA Doğum Hikayecisi Kayıtlı Üye 7 Kasım 2007 2.857 19 318 16 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi MissA #1 Nişanda davetiyelerimizi kozada bastırmıştık, düğünde de öyle olcak ve modelimizi belirledik. Size de fikir olması açısından eklemek istedim. Nişan Davetiyem Düğün Davetiyem
Nişanda davetiyelerimizi kozada bastırmıştık, düğünde de öyle olcak ve modelimizi belirledik. Size de fikir olması açısından eklemek istedim. Nişan Davetiyem Düğün Davetiyem
kansu büyük adamın küçük aşkı.. Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 3.416 4 358 Adana 29 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi MissA #2 çok güzeller canım özellikle düğün davetiyen çok beğendim çikolata kapları olurya onlara benziyor insanın yiyesi geliyor
çok güzeller canım özellikle düğün davetiyen çok beğendim çikolata kapları olurya onlara benziyor insanın yiyesi geliyor
og2501 olcayinwinterfall.blogspo Kayıtlı Üye 28 Haziran 2010 325 0 116 İstanbul 30 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi MissA #3 Düğün davetiyenizin üzerindeki detay çok hoş... Mutluluklar...
MissA Doğum Hikayecisi Kayıtlı Üye 7 Kasım 2007 2.857 19 318 1 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi MissA #4 kansu .!.: çok güzeller canım özellikle düğün davetiyen çok beğendim çikolata kapları olurya onlara benziyor insanın yiyesi geliyor Genişletmek için tıkla... Çok güzel bi benzetme:) teşekkürler og2501 .!.: Düğün davetiyenizin üzerindeki detay çok hoş... Mutluluklar... Genişletmek için tıkla... Evet bende o çiçeğe vuruldum zaten. Teşekkürler
kansu .!.: çok güzeller canım özellikle düğün davetiyen çok beğendim çikolata kapları olurya onlara benziyor insanın yiyesi geliyor Genişletmek için tıkla... Çok güzel bi benzetme:) teşekkürler og2501 .!.: Düğün davetiyenizin üzerindeki detay çok hoş... Mutluluklar... Genişletmek için tıkla... Evet bende o çiçeğe vuruldum zaten. Teşekkürler