• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Miss curious'tan oturma gruplari...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

miss_curious

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
5.010
2.833
773
40
Kizlar bunlari bi mobilya magazasinda gormustum..Daha dugunume var nasipse ama bakiniyorum simdiden..
1..........
rushbj.jpg

2..........
kelebekgzd.jpg

3..........
chestert.jpg

4..........
armoni.jpg

5..........
toresy.jpg

Son düzenleme:
ilk ucude gusel cnım ama bu ucunn içinden en cokk sıyahıı begendmm cok guselllllll:lepi:..ama ben oturma odası için renkli bişi dusunuorum salon agır olcak otrma odası renkii

canım hepside güzelde 1. ve 3. takımlar hem güzel hemde kullanışlı temizleme rahat görünüyo yok ben beyazdan vazgeçemem dersen onlarda şık ve güzel buyrunnnnnnnnn

canım hepside güzelde 1. ve 3. takımlar hem güzel hemde kullanışlı temizleme rahat görünüyo yok ben beyazdan vazgeçemem dersen onlarda şık ve güzel buyrunnnnnnnnn
canim sorma ya beyaz cok şık ama temizleme derdi var o yuzden siyaha baktim ama daha erken daha var dugune, bakiniyim simdilk benyerimseniben

siyah olan harika kesınlıkle. mobılyanın markası ne acaba bende bundan alabılırım :)

markasini ben de bilmiyorum canim antalyada bi mobilya magazasinda gormustum normalde daha fiyatliymis ama 2000 tl demisti magaza ama hemen alinirsa...Su an satilmis bile olabilir tek kalmisti ellerinde..

ilk takım çok güzel çok farklıymıs canım.nikah tarıhınızı gordum heyecanlandm bizde 25 eylule almayı dusunuyoruz aynı anda ewlenırız belkıde:)

ilk takım çok güzel çok farklıymıs canım.nikah tarıhınızı gordum heyecanlandm bizde 25 eylule almayı dusunuyoruz aynı anda ewlenırız belkıde:)

aaa super olur canim yaaaa,bi de dogum gunum o gun benim bilio musun ozellikle o gune aldik....opuyorumnanaktan

Benimde 20 eylül :)) benimkisi haftasonuna gelmiyor tatlım ya sen şanslıymışsın:) ama dogumgunu hediyen yıldonumuyle karısmasın dıkkat et:)

cnmmm bnmm hepside çok güzel..benim salon takımım siyah koltuklar beyaz yemek odası şeklinde....oturma grubum yanları beyaz deri oturma yeri bal köpügü gibi orta kahve renginde...:)zorla aldımmm..hergün fikrimi deştirdimm..hatta konu bile açtım buraya onlardan hiç birini almadık..gecen hafta aldık çok şükür kurtuldum mobilya derdinden..şimdide perde örtü halı süs eşyası ile ugraşıyorum:)bitmez valla bu koşuşturma:)

Son düzenleme:
cnmmm bnmm hepside çok güzel..benim salon takımım siyah koltuklar beyaz yemek odası şeklinde....oturma grubum yanları beyaz deri oturma yeri bal köpügü gibi orta kahve renginde...:)zorla aldımmm..hergün fikrimi deştirdimm..hatta konu bile açtım buraya onlardan hiç birini almadık..gecen hafta aldık çok şükür kurtuldum mobilya derdinden..şimdide perde örtü halı süs eşyası ile ugraşıyorum:)bitmez valla bu koşuşturma:)

ne gusel canim yaa sen kurtulmussun ben bakamiyorum farkli sehirlerde oldugumuz icin mafoldumben bunlara 15 tatilde bakabildim 1 guncuk o yuzden yaz tatilini bekliyoruz mobilya icin..Gorduklerimi paylasirim sizlerle insallah..

Son düzenleme:
Benimde 20 eylül :)) benimkisi haftasonuna gelmiyor tatlım ya sen şanslıymışsın:) ama dogumgunu hediyen yıldonumuyle karısmasın dıkkat et:)

aklinialirimsmile bakalim canim cok sorun diil yaaa, huzurlu olalim da hediye onemli diil. Bu arada avatar resminiz cok gusel cikmis..alkisalkisalkis

QUOTE=miss_curious;11753509]aklinialirimsmile bakalim canim cok sorun diil yaaa, huzurlu olalim da hediye onemli diil. Bu arada avatar resminiz cok gusel cikmis..alkisalkisalkis[/QUOTE]

tabikide tatlım o işin geyiği,Allah mutlulugumuzu hiç bozmasınn..teşekkür ederim tatlım buarada opuyorumnanaktan

Back
X