Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah bi bilsem şekerimeet ya neyi paylaşamıolar acaba keşke öle şeyler yapmasalarda hep beraber vakit geçirelen hoş otamlar olsa ama bazı insanları anlamak mümkün deil Allahtan bizde öle sorunlar yok çookk şükür Allahım sana
haklısın dedi şekerim:)inş canım
zor gibi bana ama bakalım hayırlısı((
evet canım boşver
en iyisi uzak olmak
sen öle deyince ne dedin kaynana:)))
ya sen nerelere gidiyon
jnaz yaaa
hep başka yerlerde geziyon(
ah bi bilsem şekerim
benim annemlerle yengemler arasında da çok şükür hiç böyle sorunlar olmamıştı
o yüzden bende çok şaşkınım yaşananlara
haklısın dedi şekerim:)
ya kadın da pişman olanlardan oda hak veriyor bana ama ne yapalım olmuş diyor
bende yapmasalardı diyorum
dolayısıyla ortak nokta bulamıyoruz:)
ya tatlım iki ayrı sekmede bakıyorum :)
bu sayfayıda yeniliyorum sürekli ama nedense değişikliklik yokmuş gibi görünüyor bende topikten çıkıp tekrar giriyorum
anladım canım
neyse hayırlısı artık
ne dicenn
Dün alışverişe sürüklediğim arkadaşlarımı akşam evimede sürükledim.Kalan sadece makarna,ama ben annemlere gitmeyi düşünüyorum
e öyle şekerimm
amann valla düşünmüycem artık
zaten kötü biliyorlar beni varsın böyle bilsinler umrumda değill:umursamaz:
Dün alışverişe sürüklediğim arkadaşlarımı akşam evimede sürükledim.Kalan sadece makarna,ama ben annemlere gitmeyi düşünüyorum
hımm o da iyiymiş mısra cım
hadi bende kalkayımda bi dolaba bakayım ne var ne yok
angel canımıniçii çıkayımda yemek yapayım şekerim eşim demezmi akşama kadar boş boş oturdun evde diye :)
öpüyorum seni tatlım
mısracım sanada iyi akşamlar canım
Vazgeçtim angelcı annemlere gitmekten biliyorsun çok sancım var resmen dört büklüm oturuyorum,ablamda gelme şart değil dedi,yarın iş çıkışı benide alıp geçecekler.Dün babama mont almıştım onu vermek için gidecektim :)))))))))