Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

ışyerinde kimse yok kızlar zırt pırt telefon çalışyor,ha bire istatistiki bilgi soruyorlar yazamadım :(

Mutlucum çok geçmiş olsun cnm,stres yapma diyeceğim ama sen de kolay mı diyeceksin:(Ama bak görüyorsun ki olan sana oluyor.Sağlık geri gelmiyor ne olur birazcık rahat ol cnm benim.

Muffinlerimi beğenmenizede sevindim,buralarda olsanız hemencik ikram ederdim.

herkes nereye gitti abla neden kimse yok iş yerinde benimde telefonlarım hep çalıyo bazen yeter diyesim geliyor

sağol mısra ablam ama artık karar verdim kafama takmayacağım abla elimden geldiği kadar eşimlede konuştum ben daha 4 aylık evliyim ve yolun başındayım kendimi yıpratmamın anlamı yok çünkü bu stres eşime yansıyor benim yüzümden onun üzülmesini asla istemem çünkü ben ona aşığım çok seviyorum o bunları hak etmiyor dimi abla

Mutlucum tabiki eşin bunları hak etmiyor cnm,sıkma adamcağızıda
Mantar kurabiye çokkkkkkk eski bir tarif cnm,çocukluğumda annem yaardı ben daha farklı şeyleri keşfetmeyi seviyorum biliyorsun.
Mantar kurabiyeyi Poka yapmıştı tatlım ona sor.

merhabalar arkadaşlar,size bişey sorucam ya
bir arkadaşım var,pasta,börek,kurabiye türü şeyleri yapmayı çok seviyor.Yemeyi de yapmayıda,sık sık yapıyor.Dünde bana gelmiş,kilo aldım vermem lazım deyip duruyor,üstelik de bebek düşünüyor.Bana gelmiş sen nasıl böyle kalabiliyorsun diyor.Şimdi ben bu arkadaşıma nasıl söyleyebilirim onu kırmadan.Hani bebekde düşünüyorya,böyle giderse pasta börek,bide hamilelik kiloları tosun gibi olacak vallaakannehir

Back