Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

günaydın kızlar yaaa bu nasıl bi hava içim daraldı haaaa iki gündür çatlayacam can sıkıntısından delirecem yani üffffffffffffffffffffffff nerde kız muzlu pasta ben geçmişe bakmadım söyleyin hangi sayfa bakayım mutlukız geçmiş olsun canımm hepinizi öpüyorum kahvaltı yapcam kızlar buyurun beraber yapalımmı

jnaz hamilemisin canım senn ne güzel yaa ben tam bi tuhaf olmuşum:ecrin_bebekokahantas bende istiyom canım çekti bebek yüzünden yapamıyorum benn bu arada soracam unutuyorum derincim avatardaki toniş senin tontişmi ama annesi ben yerim onu maşallah yaa ne tatlı bişey ALLAH bağışlasın bebiş yapmayı düşünenler hadi artık daha çok teyze olalım

mecbue cim afiyet olsun cnm :)

aaa sen istersinde ben ikram etmezmiyim:)

buyur cnm bnm herzaman :)

günaydın pokacım iyiyim canım
sen nasılsın

günaydın kızlar ben geldim dün gelemedim topiğe çünkü çok hastayım

ay canım kıyamam sana
çok geçmiş olsun
hastalıklardan kurtulamadın bu yıl ya
grip aşısı olsaydın keşke...

Günaydınnn kızlar a.s.
umudum hoşgeldin

mutlucum çok geçmiş olsunn canım dikkat et kendine :1hug:

pokacım pasta harika görünüo. hafta sonu bende yapmıştım ama çekemedim resmini. makinam ablamdaydı

evett mecbueciğim benimm tontişimm!!a.s
teşekkür ederim canım aminn!:1hug:
şu anda üçbuçuk yaşında büyüdüü o resim birkaç aylıkken!gamyoncuiremsu

angel begüm umudum mısram hoşgeldiniz:)
ben iyim kendi adıma sizlerde iyisinizdir umarım..

Bende iyi sayılırım pokacım,bir kızımıza ait parayı PTT den almak için sabah sabah epeyce cebelleştim.

hoşbulduk mısra ablam grip oldum çok fena eşimden geçti bana dün diş doktuna gittim kulak ve boğaz kısmımda ağrı vardı 20 lik dişten kaynaklanıyor diye düşünmüştüm ama yanılmışım geceleri dişlerimi sıkarak uyuduğum için stresten dolayı eklemlerde zedelenme olmuş gece plağı verdi yapılacak işte sen nasılsın ablam iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…