Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

saat beş olmuşş :1shok:eşim gelir şimdii!
koşmaya gitcem ben!
hadi öptüm kızlar!
mutlucuğum görüşürüz canım!opuyorumnanaktan

bende gidiyorum kızlar kimseler kalmadı hepinize iyi akşamlar diliyorum allaha emanet olun öpüldünüz kocaman

iyi akşamlar kızlarr
biz geldik ama kimseler kalmamış malesef
dün abimler sürpriz yaptı bana ve geldiler öyle mutlu oldumki anlatamam keşke hep yakında olsam ve canım istediğinde gitsem ama kısmet böyleymiş
bugünde öğleden sağlık ocağına gittim sonrada dikiş kursuna ciciler dikeceğim kendime :)
sık sık giremiyorum malesef ama aklımdasınız
kendinize iyi bakın olur mu

bende gidiyorum kızlar kimseler kalmadı hepinize iyi akşamlar diliyorum allaha emanet olun öpüldünüz kocaman

bende seni öpüyorum canım arkadaşım
iyi bak kendineopuyorumnanaktan

hoşgeldin gülyüzlüm
iyi olduğuna sevindim
insan hep sevdikleri yanında olsun istiyor ama malesef mümkün değil
2 gündür annem bizdeydi o kadar rahat oluyor ki hep güleryüzlü ve tatlıdilli oluyoruz...
çok güzel geçiyor onlarla zaman

pokacım saçlarını kestirmişsin...eminim çok yakışmıştır....güle güle kulllan....bende bugün saçlarımın kırıklarını kestirdim yanlarına ve arkalarına kat attırdım. epey kısaldı ama sevdim saçlarımı..saçlarım çok yıpranmıştı....biraz toparlansın...

kızlar bugün okul çıkışı kbb doktoruna gittim biraz canım sıkıldı...sizede anlatayım....3 haftadır kulaklarımda basınç doluluk hissi var..çok rahatsız edici....yanımda kapı çarpsın o sesi kulağımın içinde hissediyorum...yani bir anda yüksek ses beni çok rahatsız ediyor...kulaklarımı kapatıyorum refleks olarak....ve doktor dediki gürültülü bir yerde misin? evet dedim...2 saat gürültülü yerdeysen 8 saat sessiz yerde dur...kulakların şimdi sinyal veriyor...kalıcı hasarlar oluşabilr...duyma kaybı yaşayabilirsin...şimdi allaha şükür duyuyorum..ama bazen acaba ses az mı? yoksa ben mi duyamiyorum? diye düşündüğüm bile oldu....gerekirse kulaklarına pamuk koy dedi....bu durumda olan var mı?

Geçmiş olsun tatlırüya...:1hug:
Allah şifa versin.zemuszemus
Umarım kalıcı hasar oluşmaz kulağında...zemuszemus
Yarın doktordan iyi şeyler işitirsin inşallahopuyorumnanaktan

Ayyyy şükür kavuşturana bu sabah size yazdıktan sonra pc ye bir haller oldu,klübe giremedim şifren yanlış dedi durdu.Neyse artık kullanıcı adım ve şifrem yönetim tarafından değiştiridide gelebildim.

Jnazcım ne güzel cnm,mutluluğunu buradan hissediyorum.
Pokacım ve tatlı rüyacım güle güle kullanın saçlarınızı.
Tatlırüyacım çok geçmiş olsun umarım halledilebilecek türden birşey çıkar

tatlı rüyacım saçlarını güle güle kullan
kulakların içinde geçmiş olsun dikkat et kendine cnm
umarım kötü şeyler çıkmaz canımmopuyorumnanaktan

günaydın canlarrr
hepinize neşeli bir gün dilerimm
yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın inşallah
öpüyorum kocamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…