bende gidiyorum kızlar kimseler kalmadı hepinize iyi akşamlar diliyorum allaha emanet olun öpüldünüz kocaman
iyi akşamlar kızlarr
biz geldik ama kimseler kalmamış malesef
dün abimler sürpriz yaptı bana ve geldiler öyle mutlu oldumki anlatamam keşke hep yakında olsam ve canım istediğinde gitsem ama kısmet böyleymiş
bugünde öğleden sağlık ocağına gittim sonrada dikiş kursuna ciciler dikeceğim kendime :)
sık sık giremiyorum malesef ama aklımdasınız
kendinize iyi bakın olur mu
pokacım saçlarını kestirmişsin...eminim çok yakışmıştır....güle güle kulllan....bende bugün saçlarımın kırıklarını kestirdim yanlarına ve arkalarına kat attırdım. epey kısaldı ama sevdim saçlarımı..saçlarım çok yıpranmıştı....biraz toparlansın...
kızlar bugün okul çıkışı kbb doktoruna gittim biraz canım sıkıldı...sizede anlatayım....3 haftadır kulaklarımda basınç doluluk hissi var..çok rahatsız edici....yanımda kapı çarpsın o sesi kulağımın içinde hissediyorum...yani bir anda yüksek ses beni çok rahatsız ediyor...kulaklarımı kapatıyorum refleks olarak....ve doktor dediki gürültülü bir yerde misin? evet dedim...2 saat gürültülü yerdeysen 8 saat sessiz yerde dur...kulakların şimdi sinyal veriyor...kalıcı hasarlar oluşabilr...duyma kaybı yaşayabilirsin...şimdi allaha şükür duyuyorum..ama bazen acaba ses az mı? yoksa ben mi duyamiyorum? diye düşündüğüm bile oldu....gerekirse kulaklarına pamuk koy dedi....bu durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?