Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

eet cnm büyüdü iice eymen :)yusuf ismini çook severiim yusuf yüzlü olur inş bende koymayı isterdim ama yakın çevremde var olmaz çok güzel ismi cnmm
ne gibi sıkıntıların var cnmm normal bi insan gibi olunmuo bi dakikan bi dakikanı tutmuo dimi bi bakıosun iisin ama bi bakıosun fena haldesin ama olsun değer onlara Rabbime çok şükür darısı angelime ve mısrama inşş en tez vakitte benimde artık sıkıntılarım başladı sona yaklaşıoruz hayrlısıyla inş

Krem Karamel tadını seviyor musunuz canlarım?
Yeni bir kek tarifi buldum görüntüsü muhteşem
bayılırım ben şekerim ellerine sağlık hemen kaydediyorum :)
benimde hep istediğim bir isimdi hayatım aslında ahmetle yanyana ağır gibi ama çok istediğim için koyacağız inşallah
sıkıntılarıma gelince kalsiyum eksikliğiö had safhada tatlım özellikle sağ tarafım çok uyuşuyor geceleri yön değiştirirken kıvranıyorum resmen. baş ağrısı ve bel ağrısıda cabası ama bunada şükür tabiki aynen dediğin gibi anım anıma uymuyor
senin daha fazladır tabiki rabbim yardımcın olsun
aminn bitanem inşallah onlar ve her isteyen verir rabbim
iNŞALAH CSSA CIMopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Ayyy nasıl uykum geldi,yemekte gelen yoğurt çok güzeldi evde mayalanmış gibiydi iki büyük kase yedim şimdide uyuştum

Cssa ve speedy hoşgeldiniz.

Şeniz Hoşbuldum Şeniz

Jinaz Canım iyiyim ne olsun işteyim
16:00 olsada basıp gitsem diye bekliyorumkafamçokkarıştı

jnazımm ben tıcker yapamıorum ya bi yardım edermisinn

Canlarım ben biraz kitap okuyacağım bebişlerinize iyi bakın çok öpüyorum

jnazımm ben tıcker yapamıorum ya bi yardım edermisinn

tabi tatlım sadece ticker factory sitesinden yapılabiliyor muş
istersen ben deneme amaçlı hazırlayayım sana bi tane tahmini doğum tarihi ne zaman

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:)

cok önceden üyeydim kk ya ama işlerimin yoğunluğundan dolayı cok sık giremiyodum neler kaçırdım gecmişi okuyamadım önemli durumlar varmıydı kıslar..

mrb kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım ben yeni oturbildim ev süpürdüm bulaşık kızıma çorba meve püresi ayyy derken bu saat oldu

bide kızlar bi arkadaşımız kapsama alanının dışındaydı geri gelmedi
dimi

selam arkadaslar;nasılsınız??güzel bir hafta sonu geçirirsiniz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…