Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar,işyerinde nöbetciyim,kahvaltı yapıp döneceğim

günaydın canımmmopuyorumnanaktan
afiyet olsun bende yapıcam kahvaltı
sıcak çayıma bisküvi bandırıcammmkaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar
Afiyet olsun ben çayın olmasını bekliyorum
Kızlar anladığım kadarı ile hepiniz evlisiniz ben evli değilim sohbetinize yinede katılabilirmiyim :uhm:

Sinem hoşgeldin,tabi aramıza sende katılabilirsin.Tek şartımız süreklilik istiyoruz yani ayda yılda bir gelip mrb diyecek olan arkadaşları kabul etmiyoruz.

Biraz kendinden söz eder misin?
Yaş,iş?...vs

Angelcım afiyet olsun cnm bende peynir,domates,kırmızı biber,masydanoz,tere vede roka yedim

Sinem hoşgeldin,tabi aramıza sende katılabilirsin.Tek şartımız süreklilik istiyoruz yani ayda yılda bir gelip mrb diyecek olan arkadaşları kabul etmiyoruz.

Biraz kendinden söz eder misin?
Yaş,iş?...vs

Mısraacığım işim olmadığı sürece tabiki sohbetinize seve seve katılırım
27 yaşındayım, sigorta şirketinde çalışıyorum aynı zamanda işyerimde gayrimenkulde var şuan gayrimenkule bakacak kimse olmadığında onada ben bakıyorum ve Malatya da yaşıyorum kaydirigubbakcemile2
Bu arada aranıza kabul ettiğin teşekkürler canım

Günaydın kızlar
Afiyet olsun ben çayın olmasını bekliyorum
Kızlar anladığım kadarı ile hepiniz evlisiniz ben evli değilim sohbetinize yinede katılabilirmiyim :uhm:

günaydın sinem nbr?

Angelcım afiyet olsun cnm bende peynir,domates,kırmızı biber,masydanoz,tere vede roka yedim

ooo senin menü süpermiş
ama burda yasak olduğu için ayaküstü atıştırıyoruz bişiler:))

Kızlar bugün burası karışık sürekli diğer katlara çıkıyorum.Pc başında değilim.
Bilgilerinize

Günaydın kızlar. mısracım topiğin hayılrlı olsun kaydirigubbakcemile5

bende geldim aranıza :kedi:

bu arada sitede sorun mu var. bi sayfanın açılması için defelaca sayfayı yeniliyorum akannehir

Begümcük hoşgeldin.
Tanışmışmıydık seninle?

Sitede 4 gündür sorun var ne yazık ki cnm

Begümcük hoşgeldin.
Tanışmışmıydık seninle?

Sitede 4 gündür sorun var ne yazık ki cnm

2009 yazı evlencek olanlar topiğinde az bi muhabbetimiz vardı canım. sen beni benim seni bildiğim kadar bilmiosundur kaydirigubbakcemile3 tanışırız zamanla :1hug:
2 ağustosta evlendim bende.. evlendiğimle başıma neler geldi mafoldumben oyy oyy konuşur dertleşiriz mafoldumben
evet yaa sitedeki sorun beni sinir etti :sm_confused:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin begümcükk öpüyorum herkesiopuyorumnanaktan

günaydın kızlarr
nasılsınız bugün
hayırlı olsun yeni topiğimiz
ben pek iyi değilim gece hiç uyumadım şimdide başım çatlıyor
inşallah site sorun vermezde muhabbet ederiz bugün

Günaydın, iyi tatiller kızlar...

Biz de kocişle kahvaltı yaptık ve birazdan da çıkacağız. Kayınvalidemler ile pikniğe gideceğiz..

Kendinize iyi bakın a.s.

begümcüm inşallah sorunlarınızı atlatırsınız canım
ilk zamanlar tartışmalar olması çok normal zamanla birbirinize daha çok alışacak ve sorunların üstesinden geleceksinizdir
aile konusuna gelince lütfen aranıza girmesine izin verme tatlım bende senin gibiyim ve onlara olan sinirimi eşimden çıkarıyordum ama eşlerimizde yetersiz kalıyor bazı durumlarda malesef evinizin huzurunu bozmamaya çalışmanı tavsiye ederim

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin begümcükk öpüyorum herkesiopuyorumnanaktan

Hoşbulduk canım. ecrin bebek nasıl :1hug:

Canım ilk aylarda çok sorun oluyor.Bizde ilk 2 ay çok gergindik

herkes öyle söylüyor aslında canım. ama ilk aylar olunca da çok koyuyor. daa tazeciğiz yaa :çok üzgünüm:

günaydın kızlarr
nasılsınız bugün
hayırlı olsun yeni topiğimiz
ben pek iyi değilim gece hiç uyumadım şimdide başım çatlıyor
inşallah site sorun vermezde muhabbet ederiz bugün

geçmiş olsun canım. sende hoşgeldin. valla inşallah sorun devam etmezde konuşuruz rahat rahat hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…