• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

neler oluyor burda yaa :1shok:

o mesajı yazan şahsiyet uslübünu bil. nedir o laflar yaa. insan olan öyle laflar sarfeder mi kötükedihüso

yuhh diyorum yuhhhhh!!!!!!!

ben kaçtım arkadaşlar .. ama okadar üzüldüm ki anlatamam..

merhaba arkadaslar,nasılsınız?;neler oldugunu anlayamadım;tüm sayfaları da okuyamadım maalesef

evet heker bende o kadar anladım canım ama neden saldırmış onu çözemedim.kadro ihtimali için nasip diyorum bakalım;emeklerimizin karşılıgını alırız inşallah..dün misAfirlerim vardı 12 ye dogru gittiler;yoruldum tabi(misafir agırlamaktan degil;dinlenemedim ondan)bugün kocacım sagolsun sobayı yaktı,yemeği ısıttı,salata yaptı,çayı koydu yani baya şanslıyımopuyorumnanaktan bol bol dinlenirim artık:kedi:
branşım sosyal bilgiler canım

Merhaba.arkadaşımı ondan gercekten cok özür dıledıgımı söyler misiniz..Yaptıgım hakaretlerden dolayıda kendıme hıc yakıstıramadım bır anlık kavga nerelere gıttı.Sçma sapan seyler yazdım.Çok üzgünüm.Bunu bılmesını ıstedım.Yaptıgım buyuk hataydı.Dahada zaten gırmeyecegım bu foruma.Çok uzuldum.ıkimizde olgun ınsanlarız.Onun kalbını cok kırdım tanımadıgım bırı olmasıda en kötusu.Ne derse haklı.Tekrar af dılıyorum sızden hepınızden.Ben bige. hayırlı aksamlar.

......................................................................................................................

hee
bende sanat tarihi okudum ama hiç düşünmedim öğretmenliği,
hangi gurp senin lisemi.
bende okadar anladım,sanırım burdaki arkadaşlar diğer topiğede yazıyo.
ben öyle heryere yetişemiyorum,bikaç kafa dengi olsun muhabbet olsun.
geri sayfalarada bakmıyom çok bir yada iki,
manisadaydın dimi,köymü merkezmi,nasıl biyer anlatsana biraz.
daha iyisin değilmi,bebişinden dolayı hatırlatmakta istemiyorum.

oo çok zordur sanat tarihi heker;bravo valla bitirmişsin.ben 6-7-8lere giriyorum canım bu sene;ekders olsun diye din kültürü verdi birde müdürüm.biçok ücretli ezilir ama ben seviliyorum okulda;müdürüm çok yardımcı oluyor bana.manisanın ilçesindeyiz canım bende evimin önnüden servise biniyorum ve 15 dakika uzaklıktaki köye gidiyorum.eşimde ilçe merkzinde öğretmen..
canım bebeğim hep aklımda;Asıl ben dertlerimle kimseyi üzmek istemedigimden bahsetmiorum.geçen yıla göre daha iyiyim;ama bazen çok özledigimde çaresizleşiyorum.içime atmıyorum;aglıyorum;geçiyo gibi oluyor..:gitme:

evet heker baya zor ama;herkes hayal ettiğinden farklı yaşıyor hayatını herhalde..Allah kızlarını sizlere bagıslasın.ne güzel..ikiz olmuş birde;bende onu hayal ederdim küçükken;ikiz kız olsun falan:))

dogru tabi dışardan sevimli geliyor ama zorlugu vardır tabi Allahım yokluklarını göstrmesin.
biz izmirde tanıştık ben okumuyordum o zaman;eşim 2.sınıftı.öss'yee hazırlanmam konusunda çok yardımcı oldu eşim.böyle tanışmamız.aynı sektörden evlenmek çok rahat oluyor.aynı saatlerde gliyoruz;tatillerimiz aynı..bence gerçekten çok uyumlu oluyor.
kızımın eşyalarının bir kısmı annemde(izmird)bir kısmı kayınvalidemde(eşimin memleketinde)
evimde bir tek patik ve fotografları var canım..

günaydın canlarımmm koskocaman günaydın..
butterfly ım mısram masılsınnnnızz

Back