• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

bu arada bende açıktan işletmeye yazıldım ama bakalım. inşallah yapabilirim yaa kafamçokkarıştı

evet sıcak tutmaya çalışıyorum. bugün nasıl giyindiğimi görsen şaşırırdın :1shok: kat kat duba gibi oldum :roflol:

Giy canım. İlerlemesin ağrında duba gibi olkaydirigubbakcemile3

Ozi adına çok sevindim gerçekten. İnşallah bebişlerinin hepsini sağlıkla kucağına alır:Saruboceq:

Kızlar eski üyeler bilirler ozicelcius vardı ya hani en son uğradığında bebeklerim ikizmiş demişti süprizzzzzzzz üçüzmüş şok oldum duyunca kalbim sıkıştı.Allah yardımcısı olsun

vavvvvv üçüz demekk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
evet Allah yardımcı olabilir ona ancak:)))
hayırlısı hakkımızda arkadaşlar:Saruboceq:

deryacığım doğum günün kutlu olsun canım
nice yaşlara mutlu senelere sevdiklerinle hep beraber inş.opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim a.s.

deryacım sevdiklerinle nice nice senelereeeee :)

inşallah canım sağol a.s.

1104.gif

teşekkürler çok tatlı a.s.
benimde bugün 4 ayım doldu kızlar :)

allah nice nice 4 aylar nasip etsin inşallah :nazar: :nazar: :nazar:

DERYACIM NİCA YILLARA SAĞLIKLA MUTLULUKLA İNŞALLAH.

001gg11.gif
[/URL][/IMG]

teşekkür ederim çok güzel

ayyy ben çok mutlu oldum çok sevindim arkadaşlarım benimmmm
hepinizi çokkkköpüyorummm:1hug:

Ayyy ben seni niye göremedim ah bana butterflymafoldumben

Ben de söylemesi ayıp 2 tabak aşure yedim
:))))))

Herkes ditmiş angelım bizde mi gitsek ne :(

ben görene kadar herkes gelmiş geri:kedi:

Karnım acıktı, mamamı yiyeyim kızlar ben. Sabah kahvaltı da yapmadım zaten:1rolleyes:

afiyet olsun cnm
ben mecbur 1 i bekliyorum:gitme:

canım çok teşekkür ederim a.s.

inşallah canım sağol a.s.

teşekkürler çok tatlı a.s.

allah nice nice 4 aylar nasip etsin inşallah :nazar: :nazar: :nazar:

teşekkür ederim çok güzel

ayyy ben çok mutlu oldum çok sevindim arkadaşlarım benimmmm
hepinizi çokkkköpüyorummm:1hug:

bizde seni seviyoruz canımmm
opuyorumnanaktan

Ayyy ben seni niye göremedim ah bana butterflymafoldumben

Ben de söylemesi ayıp 2 tabak aşure yedim
:))))))

:kedi:

Ufacık bir kelebeğim ya ondan:kedi:

ay yerim seni beni kelebekopuyorumnanaktan

YEMEKTEN HEMEN SONRA ÇAY ıÇMEYıN derler her nedense bizlerde bir türlü uygulayamayız;
Yemekten hemen sonra içilen çay, besinlerle alınan demirin kullanımını sınırlıyor.Çayda bulunan ‘tanen’, demir’le bağlanarak demir emilimini azaltıcı etki gösterir. Kahve için de aynı durumun geçerli olduğunu söyleyen Memorial Hastanesi Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Dyt. ıpek Ağaca, çay tüketiminde dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında şu silgileri verdi: Yemekten en az 1 saat sonra tüketilen çay ve kahvenin demir emilimini etkilemediği bilinmekte. Peki demir yeteri kadar alınamaz veya vücut tarafından kullanılamazsa ne olur? Demir eksikliğinde anemi yani kansızlık oluşabilir. Anemi, ülkemizde çok sık görülen bir sağlık sorunudur. Ekonomik durum, beslenme alışkanlıkları ve daha pek çok etken kansızlığın meydana gelmesinde rol alır.

Demir eksikliğine dayalı kansızlıkta, renk solukluğu, halsizlik, yürüyüş ve hareketlerde isteksizlik, efora tahammülsüzlük görülür. Anemik olanların çayı yemekten 1-2 saat sonra tüketmelerini, açık ve limonlu çay içmelerini öneriyoruz.

Kızlar pamuğu aradım bebişler çok yoruyormuş ama sağlıkları yerindeymiş,hepinize selamı var

ben görene kadar herkes gelmiş geri:kedi:

afiyet olsun cnm
ben mecbur 1 i bekliyorum:gitme:

bizde seni seviyoruz canımmm
opuyorumnanaktan

ay yerim seni beni kelebekopuyorumnanaktan

:kedi: Evden bulgur pilavı getirmiştim yoğurtla.. Kocikim koymuş bana:kedi: Yedim kendime geldimkaydirigubbakcemile2

Ben de yerim seni melek:asigim:

Kızlar pamuğu aradım bebişler çok yoruyormuş ama sağlıkları yerindeymiş,hepinize selamı var

A.S. canım. Yormaz mı tatlım ya. Allah yardımcısı olsun. Annesi falan vardır sanırım yardımcı yanında..

Ben çay zaten pek sevmem. Eşimle yemekten ancaaa 1-2 saat sonra içeriz o da 1 bardak.. Ben zaten şeker kullanmıyorum. Çayı da muhakkak açık içerim. Demli çay hiç sevmem:sinifsinif:

ay canım kıyamam ben ona
aleyküm selam canımmopuyorumnanaktan

:kedi: Evden bulgur pilavı getirmiştim yoğurtla.. Kocikim koymuş bana:kedi: Yedim kendime geldimkaydirigubbakcemile2

Ben de yerim seni melek:asigim:

ay ne güzel ev yemeği yemek işte
afiyet olsun canımcımm

Back