:kedi:
sen çalışıyormusun cnm
izmiri çok seviyorum ankara olmasaydı orda yaşamak isterdim
ama ankaradan vazgeçemem artıklmaz:
ama izmirde görümcem var
bir ayağımız orda artıkın:)))
amin cümlemizin evladını inş kızlar ben geç yazabilirim arada forumda sorunmu var kaç gündür anlamadım ki bide bebek besliyorum biberonla idare edeceksiniz artıka.s.
Mecbuecim yastıık cnm.
Canlarım 10 dk ya kadar çıkıyorum,yarın tüm gün buradayım.Pazar,P.TESİ,Salı,izinliyim.Biraz ahşap malzeme alıp boyama yapmayı planlıyorum.Pazar gün annemlere gideceğim,Pazartesi sabahtan Kadın Doğumcuya,öğleden sonra eşimle sinemaya bu boyamalarıda ne zaman yaparım bilemiyorum :roflol:Resimlerinide ekleyeceğim
amin cümlemizin evladını inş kızlar ben geç yazabilirim arada forumda sorunmu var kaç gündür anlamadım ki bide bebek besliyorum biberonla idare edeceksiniz artıka.s.
Mecbuecim yastıık cnm.
Canlarım 10 dk ya kadar çıkıyorum,yarın tüm gün buradayım.Pazar,P.TESİ,Salı,izinliyim.Biraz ahşap malzeme alıp boyama yapmayı planlıyorum.Pazar gün annemlere gideceğim,Pazartesi sabahtan Kadın Doğumcuya,öğleden sonra eşimle sinemaya bu boyamalarıda ne zaman yaparım bilemiyorum :roflol:Resimlerinide ekleyeceğim
eşim burada yaşıyo o yüzden burada yaşıyorum bende ankarada yaşamayı çok isterdim
:Saruboceq:
Canım ne demek. Bak sen işineyerimseniben Benim yerime de öp bebişini:ecrin_bebek:
Şimdiden iyi tatiller canım. Bol bol dinlenopuyorumnanaktan
evet canım 3 4 gündür sorun var
sen acele etme yedir bebişi
biz burdayız şimdilik:))
ismi ne kızının canımm
oh ne iyi ya 3 gün:)))
onu anladım cicim:kedi:
yani nerden gelin gittin demek sitedim
daha önce nerde yaşıyordun:kedi:
öperim teyzesi ona bi karışım yaptım ki onuda içiyoya helal olsun benim kızmakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?