Buradada fırtınalı yağış bekleniyor kızlar,hava kötü okullarda tatil edildi.
Pokacım nice aylara cnm benim
ne anlatayım bebekim yaa yorgunum azcuk:))
dün akşam aylık olağan alışveriş günümüzdü
1 saat marketin içinde döndük durduk
eve gel onları yerleştir yemek ye derken saat 10 oldu:))
sonra çay faslı yaptık sonra yatış:))
bugün eve gidince ütülerimi halledicem inş.
yaprak dökümünü seyrederken aradan çıkarırım:))
bende böyle canım ya pek bi değişiklik yok evle iş arası mekik olayı:)))
azcıkta sen anlat bakem:kedi:
Ben yazdan nefret ederim kışı çokkkkkkkk severim.
Begümcüm iyiyim ben kendi adıma. Sen nasılsın tatlım?
Burada da uyarı verdiler canım zaten. Biraz önce gökgürültüsü, yağmur, fırtına ortalığı mahvetti..
Biz aylık yapamıyoruz canım ya. Aslında en iyisi değil mi aylık alışveriş yapmak. Arada gidip alınca çok harcanıyoruz:kedi:
Bende de aynı şekercim ya. İş- ev arası mekik dokuyoruz.. kış geldi mi canımız pek bir sıkkın oluyor. Sevmiyoruz kışı fazla:kedi: Kanımız uyuşuyor sanki.. Ben de dünden bulgur pilavı yaptım.. Akşam gidince cacık salata falan yapacağım.. Sonra yaprak dökümü var tabi:kedi: Benimde ütüm var azıcık; ama haftasonu yapayım diyorum. Biraz da evi süpürürüm..
Ben yazdan nefret ederim kışı çokkkkkkkk severim.
günaydınn kızlarrr. keyfi aleminiz nasıllar bugün zemuszemus
Mutlu msn yi açtı kızlar başka bir yere girilmiyormuş,nette sorun varmış.
canım ben ii diilim pek yaa. rahim bölgemde bi sancı var çok kötü. ara ara yokluo ama kötü bişe. doktorada gidemedim ssk da sorun var benim mafoldumben
canım ben ii diilim pek yaa. rahim bölgemde bi sancı var çok kötü. ara ara yokluo ama kötü bişe. doktorada gidemedim ssk da sorun var benim mafoldumben
canım evet ama aylık aldığımız çay şeker deterjan kahvaltılık et tavuk vs...
hani zaten sebze meyve haftalık yani bittikçe alınıyor
aylık iyi oluyor biz böle yapıyoruz dediğin gibi tek tek alsak çok olucak ama çok olduğu için alışkanlıktan böle yapıyorum ben:))
bende sulu köfte yaptım dün akşam bugün de yanına peynirli makarna ve salata yaparım
sonra yaprak dökümü - çay ve ütü : 3 ü birarada olucak:kedi:
Canım özelden gitseydin. Ertelemeye gelmez; ama yine sen bilirsin canım..Çok geçmiş olsun..
Ellerine sağlık cicimopuyorumnanaktan
Bende de sanırım üçü bir arada olacakkaydirigubbakcemile3 Yaprak Dökümü-Çay ve kociş:kedi:
Banada yalnızlığım ve boyalarım eşlik edecek
Sağol tatlım... En çok korktuğum şey hasta olmak... Geçen sene hiç grip olmadım. İnşallah bu sene de olmam..:Saruboceq:
canım ona bi ayar geçicem ben artık.. gitme dediğiyle yerimde saymam yani. o da söylendiğiyle kalsınMerhaba arkadaşlar bugün bir türlü gelemedim topiğe,saolsun angel ım aradı sizleride bilgilendirmiştir sanırım,son sayfa hariç geçmişide okumadan yazmaya başladım.
Jnazcım ne diye gelmiş kayınvaliden yine mi moralini bozdu?Hiç gelmesin daha ii vallahi.
Mecbuecim üzüldüm cnm annenin durumuna yalnız olmakta gerçekten zor Allah tan çocuğun var zaman daha kolay geçiyordur.
Begümcüm doğru mu anladım cnm,annenlerşle aynı apartmandasınız ve sen görüşmüyorsun çok şaşırdım.Tamam hergün uğramayabilirsinde eşin neden istemiyor?Onun bilgisi olmadanda uğramaya çalış lütfen,eminim ki çok üzülüp kırılıyorlardır.
Gülşah kolay gelsin cnm.
Tatlı rüya eşinin gelmesine çok sevindim ama neden görüşemeyeceksiniz anlamadım?
Umram hoşgeldin kendini tanıtmışsındır geçmiş sayfalarda sanırım.
Butterfly cım ve angelcım umarım sizlerinde günü iyi geçmiştir.
opuyorumnanaktan
iyidir canım günaydın sen nasılsın
a.s
off canım fenadır o ağrılar bilirim( çok geçmiş olsun
ee ne yapıcaksın ne zaman gideceksin dr?
havalar soğudu dikkat et sıcak tut kendini üşütme
Canım özelden gitseydin. Ertelemeye gelmez; ama yine sen bilirsin canım..Çok geçmiş olsun..
Ellerine sağlık cicimopuyorumnanaktan
Bende de sanırım üçü bir arada olacakkaydirigubbakcemile3 Yaprak Dökümü-Çay ve kociş:kedi:
canım ona bi ayar geçicem ben artık.. gitme dediğiyle yerimde saymam yani. o da söylendiğiyle kalsın
canım özelden gitmeye şuan durumum yok :sinifsinif:
Kızlar eski üyeler bilirler ozicelcius vardı ya hani en son uğradığında bebeklerim ikizmiş demişti süprizzzzzzzz üçüzmüş şok oldum duyunca kalbim sıkıştı.Allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?