Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

Birlikte az da olsa vakit geçirmenizi dilerim tatlıcım.

Soğanıda dene hem çok ekonomik hemde pratik bir çözüm.

Kızlar ben geldim. Mısracım iyidim; ama bir başka topikte biri sinirimi bozdu.. Daha önce buradaki birçok insanı küçük gören biri yine üye olmuş ve yine aynı tavırlarda.. Ben de o sen misin dedim ve artık bana hakaret boyutuna getirdi işi...

Soğanı ben de duymuştum Mısracım. Ben de hem kendi işyerime hem de eşimin ofisine koyacağım.. Eve de tabii.. Ayrıca biz çok soğan tüketiriz..

mısracım kaç günlerdir giremiyorum,hayırlı olsun topiğin canım.Bu arada karar verdim dediğin doktora gidicem haftaya.ınşallah dediğin gibi iyidir.

Elifcim hoşgeldin cnm,şimdiden randevu al tatlım ben tam 1 haftadır randevu almaya çalışıyorum çok hastası var.Umarım sende memnun kalırsın tatlım.

ıyimisin bu arada?

Butterfly cım sinirlenme cnm özelden yazar mısın kim ki o bahsettiğin ?Aklıma biri geliyor ama...

kızlar nasılsınız yatmadan bi ccceeee diyip yatayım dedim kızım beni iki gecedir perişan etti cadı ayrıca annemde iyiymiş msndende görüştük içim rahatladı ayy bu gurbetli ne zorr öpüyorum herbirinizi

Annenin iyi olmasına sevindim canım. Ben de sinirliyim azıcık. Tabii regl gecikmesinin verdiği bir streste var..

Ben de yatacağım birazdan.. Sana iyi geceler canım..opuyorumnanaktan

Mecbue hadi gözün aydın cnm çok sevindim.

Butterfly boşversene cnm sinirlenmene bilmene değmeyecek insanlar

Orası öyle mısracım. ışte iyice gerginim zaten.. O da tuz biber:))))

Kızlar ya bir testim daha var.. Acaba yarın sabahı beklemeyip şimdi mi yapsam:kedi: Öğlen yaptığım negatifti gerçi..

Farkettim de kaç gündür testle yatıp kalkıyorum:roflol: Kızlar sizi sıktıysam affola:kedi:

Ben yatayım bari Kociş beni dövcek en sonunda:roflol:

Butterfly cım sabah ilk idrar la yap cnm,en sağlıklısı o.
Bu arada sende fenasın bundan sonrasana BAYAN BOND diyeceğim.:roflol:
Gerekeni yazdım zata...

Ben de eşimi bekliyorum yatamadım sana iyi uykular cnm

Günaydın canlar a.s. Nasılsınız?

ızmir yine depresif bir havada.. Sıcak; ama yağışlı...

Mısracım ilk idrarla yaptım. Sonuç yine negatif.. Hamile değilim, hala regl olmadım gerim gerim gerildim:roflol:

Okudum canım cevabınıopuyorumnanaktan BOND gibiyim demi :kedi: Kaçmaz benden bişi:jeyyar:

günaydın canlarımmm..
jasmin sevindim valla senin adına :)

Günaydınnnnnnnnnn arkadaşlar mutlu birgün dilerim.ışlerim epeyce yoğun bitince dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…