• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

Ben ızmir'denim canım.. opuyorumnanaktan

Ben eve gittiğimde haberler başlamış oluyor. Alcam buraya bir tane TV zaten en sonunda:kedi:

Canım ben doğma büyüme Bornovalıyım; ama evlenince Karşıyaka'da oturmaya başladım...

Üniversite AÖF canım.. Ben kendi şirketimizde çalıştığım için üni. gitmedim:kedi:

Bornova bir nevi Bostancı canım.. Denize kıyısı yok:)

Karşıyaka çarşıyı diyorsun sanırım.. Alsancak zaten süperdir:lepi:

Canım Bornova'da öğrenci semtidir. Ege Üni. falan var.
Alsancak'ı ben Nişantaşı'nın minyatür haline benzetiyorum zaten:))

1,5 yıl olacak canım. Alıştım. Hiç zorlanmadım. Tek bir yemek bile yapmayı bilemezdim. Hatta evlendiğimizin ilk 3 ayı sürekli Ikea köfte yemiştik:roflol:

Yavaş yavaş yemek düzenimizi de oturttuk yerine.. Herşey zamanla..

Hekercim aynen ben de o şekildeyim.. Herkes şaşkın:)) Ben bile kendime şaşırıyorum bazen. Allah dert vermesin. Mutluluklarımız daim olsun şekercim..

Görüşürüz canım. Ben de çıkacağım birazdan..

Bebeğinizin yaşı ömürlü olsun. Allah analı babalı büyütsün hayatım.

kızlar bütün gün nasıl yoruldum benim cadı tam cadı annem gene rahatsızmış duyunca çok üzüldüm yaa ben bursada o yozgatta geçenlerdede rahatsızlandı bebek küçük diye gidemiyorum bide prematüre doğdu annem bide kronik kalp hastası herşeyden çok etkileniyo ciyerlerinde bi leke çıkmıştı sonucu iyiydi ama kafamı kurcalıyo bugünden beri ağlıyorum can sıkıntısından burda kimsem yok içimi açıpta herşeyi rahat rahat anlatabileceyim ne bileyim ya yalnız başına başka yerde yaşamak kimsen olmadan o kadar zorki kızlar gerçekten ben bakıyorum görümcem geliyo annesi gile nasıl nazlanıyo alt katta oturuyo kayınvalidemler ama benim geçen gece başım ağrıdı eşim zor uyuttu bebeyi kime baktırıyım ölsende kimse yok:gitme:

Mecbueciğim çok geçmiş olsun canım. Annene acil şifalar diliyorum. Canım tabii ki oradaki gibi olmaz; ama canın neye sıkılırsa gel dertleşiriz burda..

Kızlar ben çıkıyorum. Hepinize iyi akşamlar..

ayhh gelebildim sonunda yaa :dance:
işler o kadar sıkı ki canım çıktı -tatlicadiarzu-
butter canım AÖF kacıncı sınıfsın bölümün ne
bende bu sene başladım da sen öndeysen sana soraım nedir nasıldır falan :delphin:

kızlar bütün gün nasıl yoruldum benim cadı tam cadı annem gene rahatsızmış duyunca çok üzüldüm yaa ben bursada o yozgatta geçenlerdede rahatsızlandı bebek küçük diye gidemiyorum bide prematüre doğdu annem bide kronik kalp hastası herşeyden çok etkileniyo ciyerlerinde bi leke çıkmıştı sonucu iyiydi ama kafamı kurcalıyo bugünden beri ağlıyorum can sıkıntısından burda kimsem yok içimi açıpta herşeyi rahat rahat anlatabileceyim ne bileyim ya yalnız başına başka yerde yaşamak kimsen olmadan o kadar zorki kızlar gerçekten ben bakıyorum görümcem geliyo annesi gile nasıl nazlanıyo alt katta oturuyo kayınvalidemler ama benim geçen gece başım ağrıdı eşim zor uyuttu bebeyi kime baktırıyım ölsende kimse yok:gitme:

canım benim çok geçmiş olsun. ailenden uzakta olmak zor gerçekten. Allah o yönde de kolaylık versin. bak ben annemle aynı apartmanda oturuyorum. ama beni de kocam yollamıo. alışmalıymışım ayrı yaşamaya.annemde gelmiosun dio. onada eşim yollamıo diyemiorum :çok üzgünüm: öyle bir durum söz konusu. aynı apartmanda 2 yabancıyım sanki ailemle.

bu arada doktoru aradım gideim die randevumu da almıştm yarına. ama ssk benim günü dolmamış yazın düğün için 2 ay ara vermiştim. 3 hafta kadar görünemezsiniz dedi. yattı yani :çok üzgünüm:

olalım vallahi aydınlık gelecek olalım canım ağaç degil orman kuralım antalyada çok güzel oralarhep ben davasında yarınları unutmayalım arkadaşım benim bende varım

iyi akşamlar kızlar
bugün hiç giremedim kayınvaldem geldi sabahtan
keyifsiz bir gün geçirdiğim için şimdi başım çatlıyor
sizler nasılsınız?
mecbue cim yalnız olmak ne zordur çok iyi bilirim canım helede ailen yanında yoksa şimdiki aklım olsa kesinlikle evlenipte başka bir şehire gelmezdim :(

kızlarr merhaba;ne çok şey yazmışsınız sohbet koyu;gözlerim çok agrıdıgı için okuyamadım hepsini;hasta olan arkadaslara geçmiş olsun diyeyim öncelikle..
yine misafirim var bu akşam;okuldan arkadaslar;sobamızı yaktık bekliyoruz.görüşmek üzere arkadaslar

ben geldim....bir süredir sizlere katılamıyorum....bugün eve geç geldim..okul çıkışında arkadaşımla birlikte bir pastaneye oturduk.....o kadar çok oturduk ki kovulmadan gidelim dedik...nasıl olsa evde bekleyen koca yok....bu akşam eşim buraya gelecek..iki hafta kadar kadar burda olucak ama pek görüşemiyeceğiz.....ooff ..ooff....

ayhh gelebildim sonunda yaa :dance:
işler o kadar sıkı ki canım çıktı -tatlicadiarzu-
butter canım AÖF kacıncı sınıfsın bölümün ne
bende bu sene başladım da sen öndeysen sana soraım nedir nasıldır falan :delphin:

Canım ben 4 senedir 1. sınıftayımkaydirigubbakcemile3İktisat bölümüm; ama bu sene dondurdum. Devam etmeyi de düşünmüyorum canım. Birinde nişanım oldu, diğerin de düğünüm sınavlarınkaydirigubbakcemile3 Bu giişle doğum da yapacağım valla bir sınav günükaydirigubbakcemile3

canım benim çok geçmiş olsun. ailenden uzakta olmak zor gerçekten. Allah o yönde de kolaylık versin. bak ben annemle aynı apartmanda oturuyorum. ama beni de kocam yollamıo. alışmalıymışım ayrı yaşamaya.annemde gelmiosun dio. onada eşim yollamıo diyemiorum :çok üzgünüm: öyle bir durum söz konusu. aynı apartmanda 2 yabancıyım sanki ailemle.

bu arada doktoru aradım gideim die randevumu da almıştm yarına. ama ssk benim günü dolmamış yazın düğün için 2 ay ara vermiştim. 3 hafta kadar görünemezsiniz dedi. yattı yani :çok üzgünüm:

Nasıl canım ya:sinifsinif: Annenle aynı apartmanda olmana rağmen nasıl yollamaz eşin:bbo:

iyi akşamlar kızlar
bugün hiç giremedim kayınvaldem geldi sabahtan
keyifsiz bir gün geçirdiğim için şimdi başım çatlıyor
sizler nasılsınız?
mecbue cim yalnız olmak ne zordur çok iyi bilirim canım helede ailen yanında yoksa şimdiki aklım olsa kesinlikle evlenipte başka bir şehire gelmezdim :(

Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun. Canım çok dikkat et aman..Şeniz

kızlarr merhaba;ne çok şey yazmışsınız sohbet koyu;gözlerim çok agrıdıgı için okuyamadım hepsini;hasta olan arkadaslara geçmiş olsun diyeyim öncelikle..
yine misafirim var bu akşam;okuldan arkadaslar;sobamızı yaktık bekliyoruz.görüşmek üzere arkadaslar

Hoşgeldin a.s. Hoşcakal canımcım...

Kolay gelsin bitanem.opuyorumnanaktan

ben geldim....bir süredir sizlere katılamıyorum....bugün eve geç geldim..okul çıkışında arkadaşımla birlikte bir pastaneye oturduk.....o kadar çok oturduk ki kovulmadan gidelim dedik...nasıl olsa evde bekleyen koca yok....bu akşam eşim buraya gelecek..iki hafta kadar kadar burda olucak ama pek görüşemiyeceğiz.....ooff ..ooff....

Hoşgeldin canım a.s.

Olsun canım yine yanında olacak ya yeteropuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar bugün bir türlü gelemedim topiğe,saolsun angel ım aradı sizleride bilgilendirmiştir sanırım,son sayfa hariç geçmişide okumadan yazmaya başladım.

Jnazcım ne diye gelmiş kayınvaliden yine mi moralini bozdu?:(Hiç gelmesin daha ii vallahi.

Mecbuecim üzüldüm cnm annenin durumuna yalnız olmakta gerçekten zor Allah tan çocuğun var zaman daha kolay geçiyordur.

Begümcüm doğru mu anladım cnm,annenlerşle aynı apartmandasınız ve sen görüşmüyorsun çok şaşırdım.Tamam hergün uğramayabilirsinde eşin neden istemiyor?Onun bilgisi olmadanda uğramaya çalış lütfen,eminim ki çok üzülüp kırılıyorlardır.

Gülşah kolay gelsin cnm.

Tatlı rüya eşinin gelmesine çok sevindim ama neden görüşemeyeceksiniz anlamadım?

Umram hoşgeldin kendini tanıtmışsındır geçmiş sayfalarda sanırım.

Butterfly cım ve angelcım umarım sizlerinde günü iyi geçmiştir.

kızlar istanbul da domuzgribinden 13 yaşında bir kız öğrenci ölmüştü... onun okulu koleji benimle aynı civarda...evimle o okul arasında 2-3 km ya var ya yok....
benim okulumda şimdilik bir olay yok....çünkü öğrenci doktora götürülmüyorki...allaha emanetim....zaten geçen yılda kuş gribi ist.ilk bizim orda çıkmıştı...bu senede ilk zaten bizim civarda bekliyordum.....

mısracım çünkü çalıştığı banka eğitim için gönderiyor..kalacağı otel ve eğitim göreceği yer benim evime uzak....ve hergün akşam 5 e kadar eğitim var...offf..offf....

Akşamları eve gelse olmaz mı tatlıcım?

Bu arada grip için birşey önereceğim belki daha öncede söz etmişimdir.Bizim klüpte okudum ,tarihi bir hikayeside vardı.Vakti zamanında bir yabancı şehirde grip salgını olmuş,bunun üzerine araştırmalar başlamış,ev ziyaretlerine gidilmiş.1 ev hariç tüm evlerde yaşayanların grip olduğu görülmüş.Hiç grip belirtisine rastlanmayan ,tüm aile bireylerininde sağlıklı olduğu tespit edilen evin hanımına sormuşlar 'Birşey mi yiyorsunuz nasıl bir önlem aldınız?' diye.Kadında elinde çukur bir kase içinde kabuğu soyulmamış soğanı getirip göstermiş,tüm odalarına soğanlarını bu şekilde koyduğunu söylemiş.Soğanın birini incelediklerinde grip virüsünün soğanda toplandığını görüp çok şaşırmışlar.Bunu okuyan klüp üyelerimizden minasera ablada geçen yıl evinde denemiş ne kendisi nede birlikte yaşadığı oğlu tüm kış boyunca grip olmamışlar.
Bende okuduktan sonra işyerindeki pc masamın altındaki kasanın üzerine çukur bir kase içersinde soğanı koydum birde çoğunlukla vakit geçirdiğim salonuma bugünde yatak odama koyacağım.Denenmeye değer bir yöntem olduğunu düşünüyorum.Sizlerde deneyin lütfen dostlarım.

eve gelse evde ev arkadaşım var..sonuçta rahatsız olur...belki bir iki gün gelir...sabahta erkenden ilk otobüsle gider...birde müdürü eğitim bittiğinde 3gün izin vermiş...sağolsun...soğanı ilk kez duydum. çok ilginç...denemeye değer...

Back