kızlar bütün gün nasıl yoruldum benim cadı tam cadı annem gene rahatsızmış duyunca çok üzüldüm yaa ben bursada o yozgatta geçenlerdede rahatsızlandı bebek küçük diye gidemiyorum bide prematüre doğdu annem bide kronik kalp hastası herşeyden çok etkileniyo ciyerlerinde bi leke çıkmıştı sonucu iyiydi ama kafamı kurcalıyo bugünden beri ağlıyorum can sıkıntısından burda kimsem yok içimi açıpta herşeyi rahat rahat anlatabileceyim ne bileyim ya yalnız başına başka yerde yaşamak kimsen olmadan o kadar zorki kızlar gerçekten ben bakıyorum görümcem geliyo annesi gile nasıl nazlanıyo alt katta oturuyo kayınvalidemler ama benim geçen gece başım ağrıdı eşim zor uyuttu bebeyi kime baktırıyım ölsende kimse yok:gitme:
ayhh gelebildim sonunda yaa :dance:
işler o kadar sıkı ki canım çıktı -tatlicadiarzu-
butter canım AÖF kacıncı sınıfsın bölümün ne
bende bu sene başladım da sen öndeysen sana soraım nedir nasıldır falan
canım benim çok geçmiş olsun. ailenden uzakta olmak zor gerçekten. Allah o yönde de kolaylık versin. bak ben annemle aynı apartmanda oturuyorum. ama beni de kocam yollamıo. alışmalıymışım ayrı yaşamaya.annemde gelmiosun dio. onada eşim yollamıo diyemiorum :çok üzgünüm: öyle bir durum söz konusu. aynı apartmanda 2 yabancıyım sanki ailemle.
bu arada doktoru aradım gideim die randevumu da almıştm yarına. ama ssk benim günü dolmamış yazın düğün için 2 ay ara vermiştim. 3 hafta kadar görünemezsiniz dedi. yattı yani :çok üzgünüm:
iyi akşamlar kızlar
bugün hiç giremedim kayınvaldem geldi sabahtan
keyifsiz bir gün geçirdiğim için şimdi başım çatlıyor
sizler nasılsınız?
mecbue cim yalnız olmak ne zordur çok iyi bilirim canım helede ailen yanında yoksa şimdiki aklım olsa kesinlikle evlenipte başka bir şehire gelmezdim
kızlarr merhaba;ne çok şey yazmışsınız sohbet koyu;gözlerim çok agrıdıgı için okuyamadım hepsini;hasta olan arkadaslara geçmiş olsun diyeyim öncelikle..
yine misafirim var bu akşam;okuldan arkadaslar;sobamızı yaktık bekliyoruz.görüşmek üzere arkadaslar
ben geldim....bir süredir sizlere katılamıyorum....bugün eve geç geldim..okul çıkışında arkadaşımla birlikte bir pastaneye oturduk.....o kadar çok oturduk ki kovulmadan gidelim dedik...nasıl olsa evde bekleyen koca yok....bu akşam eşim buraya gelecek..iki hafta kadar kadar burda olucak ama pek görüşemiyeceğiz.....ooff ..ooff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?