kızlar bende geldim sizler önceden tanışıyosunuz galiba ama benimde konuşacak dertleşecek zaman zaman ağlayacak zaman zaman gülücek arkadaşlara ihtiyacım var yada öylesine konuşacak benide alırmısınız aranıza
16 aylık evliyim bursada yaşıyorum ama bursalı deyilim burada kimsem yok çok yalnızlık çekiyorum oturup adam akıllı konaşacağım bi arkadaşım yok bende 28 haftalık doğum yaptım prematüre bebek annesiyim erken doğum beni çok yıprattı ölümle burun buruna geldim ben ve bebyimde öyle ne bileyim işte şimdi bütün dünyam önce kızım sonrada eşim aklıma geldikçe yazarım daha sizler pekikaydirigubbakcemile5
Selam kızlar bende geldim
Mecbue,Allah uzun ömürler versin inşallah bebişine.
Ben Antalya da yaşıyorum,resmi bir kurumda çalışıyorum,33 yaşındayım 9 aylık evliyim.
Hoşgeldin angelcım.Sana Türk kahvesi yaptım günün yorgunluğunu hafifletsin diye:))))))
Bir fincan kahveninde kırk yıl hatrı olduğunu hiç aklımızdan çıkarmamamız dileğiyle....
Merhaba arkadaşlar ben de geldim...opuyorumnanaktan
hayırlı olsun yeni topiğimiz
kızlar bende geldim sizler önceden tanışıyosunuz galiba ama benimde konuşacak dertleşecek zaman zaman ağlayacak zaman zaman gülücek arkadaşlara ihtiyacım var yada öylesine konuşacak benide alırmısınız aranıza
Butterfly cım,mutlucum,mecbue hoşgeldiniz topiğime canlarım.
Umarım sürekli vede kalıcı oluruz.
Son haber;çakırgözlü yü aradım,bebeğin diyaframı gelşmemiş bu yüzden (6 aylıktı)bebek dün normal doğumla alınmış.Sunni sancı vermişler iki gün çok zor olmuş doğum.Şimdi annesigilin yanındaymış,2 hafta kadar sonra kendi evine geçecekmiş.Soranlara selamları var.
Mecbue,evet biz önceden tanışıyoruz tabiki bu bir kriter değil.Daimi olarak bu topikte sohbet edecek tüm dostlarımıza kapımız açık.
Biraz kendinden söz eder misin?
16 aylık evliyim bursada yaşıyorum ama bursalı deyilim burada kimsem yok çok yalnızlık çekiyorum oturup adam akıllı konaşacağım bi arkadaşım yok bende 28 haftalık doğum yaptım prematüre bebek annesiyim erken doğum beni çok yıprattı ölümle burun buruna geldim ben ve bebyimde öyle ne bileyim işte şimdi bütün dünyam önce kızım sonrada eşim aklıma geldikçe yazarım daha sizler pekikaydirigubbakcemile5
Selam kızlar bende geldim
Ayyy iki kez gitmiş resim.
Şu ikinci nedir biliyor musunuz yoğurt kabı :)))))))
mrb canım
hoşgeldin
diğer taraftada tanışmıştık
umarım dostluğumuz daimi olurkaydirigubbakcemile2
Ayyy iki kez gitmiş resim.
Şu ikinci nedir biliyor musunuz yoğurt kabı :)))))))
evet canım
sen benim aklımdan çıkamazsın zaten:kedi:
mrb canım
hoşgeldin
diğer taraftada tanışmıştık
umarım dostluğumuz daimi olurkaydirigubbakcemile2
canım mutlucum hoşgeldin nasılsın
slm canım hoşgeldin
tam yerindesin:kedi:
çok üzüldüm çakırcığıma
Allah yardımcısı olsun
dualarım onunla:Saruboceq:
sende zor günler yaşamışsın canım
ama geçmiş
iyi dimi şimdi kızın
benim kayınvalidemler bursadalar çok övüyorlar oraları
gelicem bende bayramda inş.kaydirigubbakcemile2
selam cnm nbr
Evet canım tanıştıkopuyorumnanaktan İnşallah canımcım :kedi:
hoşbuldum canım iyi şükür teyzesi işte büyümeye çalışıyoruz vallahi burası güzel ama ben sevemedim hiç imkanım olsa taşınırım hemen ama malesef
hoşbulduk angelım sende hoşgeldin cnm iyi olmaya çalışıyorum biliyorsun durumları sen nasılsın cnm
Allah bebeğine uzun ömürler versin canım. Analı babalı büyütsün..
Ben İzmirliyim, 26 yaşındayım..1,5 yıllık evliyim.
Hoşgeldin a.s.
sen nerden gittin canım oraya
biliyorum canım
Allah ım sabır versin size üzme kendini
herşey yoluna gircek merak etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?