Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

yaaa kızlar ben bi geliyom hop topic fırlamış nerelere geçmişi okuyamıyorum malesef çünkü zor yazıyorumkaydirigubbakcemile3ayy cadı kızım çok fena oldu namaz bile kıldırmıyo sizlerde keyifler nasıl bende yapsam kızıma o çorbadan içermiki:hulya:

merhaba kızlar;nasılsınız??bende aranıza katılmak istiyorum;dün yazdım ama kk'nın sorunlarından bi daha giremedim

hoşgeldin gülşah vallahi ben şimdi gördüm bi daha ne zaman görürüm bilmemkaydirigubbakcemile3bebek olunca günde bi veya iki defa gelebiliyorum ben gelene kadar herkes topici taaa nerelere taşıyo ama genede ısrarla arada yazıyorum öpüyorum kızlar hepiniziopuyorumnanaktan

Bende patates,pırasa,soğan,havuç,kereviz sapı koydum üzerinede naneli kırmızı biberli sos döktüm .
Normalde beşamel sosla yaparlar ama ben sevmediğim için kullanmıyorum

Angelcim eve gidince dinlen iyice şekercim..

Ben kalakaldım işyerinde yaaaaaaaa( Eşimin toplantısı var(

Gülşah hoşgeldin canım a.s. Nasılsın?

Mecbuecim nasılsın?

Teşekkür ederim gülşahcım bizde her daim huzurlu bir sohbet grubu olmamızı temenni ediyoruz.

Evet mısracım eşimle gidiyorum eve..

Aradı şimdi. Çıkıyorum ben. Sizleri öpüyorum. Akşam müsait olursam gelirim yine.opuyorumnanaktan

heker hoşbulduk canım:))tanıdıkların olması da güzel tabi;butterfly iyi çalışmalar sana canım..
okuldan geldim kızlar ve telefon geldi misafirim gelick;karı koca;ne pişirilir bu saateen sonra bilemedim;evde bişey yok bu arada;eşim bikaç çeşit kurabiye aldı;çerez ve meyve koyarım umarım ayıp olmaz(
odun kömür alıcaz bizde gerçekten çok sogudu hava

Hekercim ben beğendim.

Butterfly iyi akşamlar cnm.

Gülşahcım napacaksın cnm bu saatten sonra ayıp olmaz

ben çıkayım arkadaslar;çay falan koyayım;eli kulagında gelirler..memnum oldum tanıştıgıma;konuştukça tanırız birbirimizi.hoşçakalınnn

tüm gecmisi okuyamadim nefes filmi konusulmus benimde corbada tuzum bulunsun.. nefes filim siradan bir savas filmi degil cünki icinde duygu var bide gercekten olmus bir olayi anlatiyor..

mirsa kurabiyeni yaptim ama ben tarifin yarisini yaptim tam bir tepsi cikti top haline getirmek zor geldi bende cay bardak yardimiyla cemberler yaptim muahebiyi kocum ve iki ye katladim poaca gibi oldu sekli
lezzeti iyidi.. tarif icin tessekürler.. sen yaparsan fotografini bi cekte orjinal halini göreyim lütfen

Cssacığım alttan gördüm seni:))
Ama ben çıkıyorum. Seni ve Eymen'i öptümmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…