Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

Evettttttttttttttttttttttt birkaç gündür merak edilen bazı soruları cevaplamak adına topiği açan kişide ismim geçtiği için sorumluluk duygumu kuşanıp geldim arkadaşlar.
Nerden başlanır nasıl anlatılır kestiremiyorum çünkü gerçekten çok kırgın ve de üzgünüm.
Bu yaşıma değin ;hem reel hayatımda hemde sanal dünyada sohbet ettiğim arkadaşlarımla herşeyimi paylaştım,gerek mutlu anlarında gerekse sıkıntılı zamanlarında çözüm yolları üretmeye çalıştım.Hemen hemen tamamında da topiğin başındada yazdığım gibi ışıklı yollar açtım.Ama burada sohbet bölümünde hiç ama hiç anlam veremediğim ilişki tarzlarıyla karşılaştım.Epeyce bir sürede sadece üzülerek izledim.Kim kimi neden böylesine yanlış anlıyor ,neden bu denli kırıcı oluyor diye herkesin karekteristik yapısınıda gözönünde bulundurarak uzun uzadıya düşündüm.Reel hayatımdaki 1.yaşam felsefesem her daim buradada yanımdaydı başka başka maskeler takmadım hiç bir zamanda takmayacağım.
Her bireyin kendine göre bir düşünce tarzı bir yaşam tarzı...vs vardır.Kimsenin kimseyi yadırgamaya yada yargılamaya hakkı yoktur.Ancak sürekli aynı konudan söz edilip ve yorum yapmamız istendiği durumlardada Mısra Mısra olarak üslubunu bozmadan yorum yaptı.
Buradan yazamayacağı şeyleri özel mesajla,massenger yoluylada paylaştı.
Karşısındaki kişinin yaşı,işi,gücü...vs ne olursa olsun 'Fikir fikirden üstündür' felsefesindende hiç bir zaman vazgeçmedi herkesle konuştu her daim yardım etmek istedi.Ancakkkkkkkkkkkkkkk her ne hikmetse söylemlerinden rahatsız olan birileri varmış, üstüne üstlük onları korumak adına kendimle ilgisi olmayan sıkıntılı durumlarda bile herkesten önce destek olan biri olmama rağmen!
Demek ki bu arkadaşcıklar maske takıp dolaşırlarmış aramızda ne acı.ısmi sanal olmasına rağmen ben bu paylaşımların hayatın en gerçek yüzü olduğunu düşünenlerdenim.
Kendilerini DOST bilip tüm samimiyetimle fikirlerimi paylaştıklarım sadece arkadaşçıkmışşşşşşşşşşşşş.
Mısra da birgün işte böyle yanılırmış!
Ne kadar anlamsız birilerini kandırmak oysaki bilmezlerki kendilerini kandırırlar!
Hayatta en baba tokadını eminim günün birinde bu kötü kalplilere çarpacaktır.Çok gördüm ,çok izledim ve ne yazık ki çokkkk haklı çıktım keşkede çıkmasaydım!
Mevlananın sözü benim tüm düşüncelerimin özü oldu NE ADAMLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBıSESı YOKTU,NE ELBıSELER GÖRDÜM ıÇıNDE ADAM YOKTU.......
Söylemek istediklerimi sayfalarca yazabilirim ama artık yoruldum şu dakikadan sonrada beni tanıyan tanımıştır diye düşünüyorum.

Bu topiği açma sebebime gelince,klüpte sıkıntı yaşayan bir arkadaşımız ismini değiştirdi.Onun topiğinde sohbet ediyorduk,bana ait herşey silinecek yeni bir topik açın mesajını bir başka arkadaşımızla verdi.O kişide benden rica eti,kırmadım peki açayım dedim,bir çırpıda burayı açtım.
ılk olarak ismini değiştiren arkadaş kayboldu,ikinci olarakta diğeri sanırım topik benim ismime olduğu için gelmiyor.

SONUÇ;BEN GıDıYORUM SıZ BUYRUN BURADAN DEVAM EDıN.

Maskesiz,samimi bugüne değin birşeyler paylaştığım tüm diğer arkadaşlarımada Selam Olsun,Yolunuz Her Daim Aydınlık Olsun....
Sevgilerimle
Mısra

Son düzenleme:
yaaa neler olyo yaaaaa
herşey çok guzel gıderken bırdenbıre herşey alabora oldu bieşler koptu
nedense hep sonradan haberımız oldu
oysakı ne kadar sanal olarak adlanırsa adlansın burası ve burdakı arkadaslarımın hepsinın varlıgı benım için manevı bı destektı
ne sıkıntımız olursa olsun bırbırımıze kenetlenir daha iyi hissetmemizi sağlardık elimizden geldiğince...

ama çekip gitmek küsmek alışkanlık oldu...
halbuki bana kalrsa isteyen gelir muhabbete katılır ısteymeyen konuşmalardan rahatsız olan bıdaha gelmez kımse kımseyı zorla tutmuyor sonuçta...

çekip gitmeler bu bütünlüğü bozmalar yanlışş
mısracım seni çok sevıyoruz ve onun için burdayız
bu kopma olaylarına sebep olan her neyse ya ben gözden kaçırdım ya da buranın dsında bıyerlede oluyor

bence gitmemelisin
topic senin,herkes burda konusmaktan dertlleşmekten ya da sevınçlerini paylaşmaktan mutluydu
istemeyen varsa giden gitsin ama giden sen olma....

bence bbıranönce toplanıp eskı hale gerı gelmelı,istemeyen gelmemeli...

hiçbişi anlayamadım herkes birbirine laf carpıp gidiyor bu ne yahu
ısrarla söylüyorum herkes birbirini yanlış anlamış ve nednse bu yanlış anlamaları düzeltmek için konuşmuyoruz direkti cekip gitme yöntemini uyguluyoruz
evin yakınlarına yıldırım düştü eski dostlar topicine takılamadım bir ay yoktu netim
ancak geri döndüğümde herşey nartaneleri gibi dağılmış

ayy ne oldu kızlar mısracım neye kime sinirlendi ben zaten sık gelemiyorum ben kendi adıma kimseyi tanımadan mısranın yazdıkları şeyleri samimi ve sıcak bulduğum için geldim ama ne oldu anlayamadım

canım tadı tuzu kalmadı dedıgım gibi biyerlerde bişeler oluyo anlaşmazlıklar oluyo herkes çekip gidiyo yeni evliler ve evlenecek olanlar topicinden sonra bi türlü dikiş tutturamadık
küsmeler alınmalar bunlar nerde oluyo bende anlamadım ama
artık küsmek alınmak alışkanlık oldu
halbuki hepimiz ne kadar samimiydik herşeyimizi paylaşırken...

ya zamanında caspersy ile bnm aramda olmuştu kızcağız baya üzülmüştü ama o kadar üzüldümki onun adına tanımadığım halde gönlünü alabilmek için her topicte ona msj yazdım özelden de olsun profilden de olsun insanız sonuçta ya yanlışlarımız olur doğrularımız olur ne bilim ben dağılıp gitmek herşeyi bırakmak geride bu kadar kolay mı

evet canım yaa bu arada snıde çok özledik

ama herkes bırbırıne küsüp duruyo kaç gündür kimsecıkler yok bı kaç kişi çırpınıp duruyoruz muhabbet olsun dıye...
çok üzgünüm ben o guzel muhabbet arkadaslık dostluk uçup gitti
ama ben bıtsın ıstemıyorum
ya yeni bi topic açalım ya da herkes geri dönsün

bişeler yapmak lazım sonuçta böel olmaz
ben şimdi çıkmalıyım alışverişe gidicem daha yemek yapıcam ama çok üzgünüm
bi türlü dikiş tutturamadık yaaa
eger gelıp gören olursa buraları hepinzi öpüyorum
iyi akşamlar....

Kızlar iyi geceler,

Bir haftadır hastalıkla uğraşıyorum Dün hastanede geçirdim neredeyse günümü... Bugünde evdeydim temizlik vardı.. Daha yeni oturdum yerime desem doğrudur yani..

Benim buraya eskisi kadar sık girmememin nedeni başka bir topicte bir kişinin benim hakkımda ağza alınmayacak şeyler söylemesi... Sizlerle hiçbir problemim yok! Sadece eşimle aldığımız karara saygı göstermek istiyorum.

Umarım eski harketliliğine kavuşur buraları...

Kendinize iyi bakın canlar. Pazartesi görüşmek üzere.opuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar;giremedim ne zamandır;soguk almışım biraz..toparlandım şükür;sizler nasılsınız_butterfly sanada geçmiş olsuna.s.

jasmin cim çok geçmiş olsun cnm benim ya hayırdır

gülşah sana çok geçmiş olsun..

hayırlı pazarlar kızlarrrrrr...

Kızlar bisey sorucam, yaralım diye bi arkadas vardı nerelerde acaba? Bayadır göremedim ben KK'da merak ettim, buraya üye oldugumda benimle ilk konusanlardan biride oydu öyle bir aklıma geldi. Yanlıs hatırlamıyorsam bi topic acmıstı simdi burdaki cogu arkadas orayada takılıyordu ondan size sormak istedim a.s

Günaydın arkadaşlar. Hepinize hayırlı haftalar diliyorum...opuyorumnanaktan

Gülşah ve Pokacım teşekkür ederim canlarım. Sistit geçiriyorum; ama oldukça ağır. Antibiyotik, ağrı kesici kullanıyorum:gitme: Bugün son ilaçlarımı içeceğim. Geçti gibi; ama yine dr.a gideceğim.

Hevin, Yaralim uzun süredir girmiyor canım.
:sm_confused:

Günaydın arkadaşlar geçen hafta işyerinin fuar yoğunluğundan uğrayamadım . neler olmuş çok şaşırdım. inşallah bu hafta düzelir herşey. mısra nerde girmicekmi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…