Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

üzüldüm doğrusu teo cum :(

kızlar nerdesinizzz. jasmin angel mısra mutlu.... vee diğerleriiii...

teocumm maalesef neler olup bittiğini anlayamadım ...
kızlar kulube giriyolar ama buraya yazmıyorlar...
bilmediğim bişimi oldu acaba ?:1no2:

kolay gelsın canım
biz senle tanışmamıştık sanırım
ben bi süre girememiştim
tanışalım ben 25 yaşındyaım malesefkı çalışamıyorum iş yok:))
6 aylık evıyım ankaradaım
sen?

ben 21 yaşındayım 3 senelik evliyim 1 oğlum var çalışmıyorum oğlum 3 aylık onunla ilgileniyorum.bursada oturuyorum öyle canım

ben 21 yaşındayım 3 senelik evliyim 1 oğlum var çalışmıyorum oğlum 3 aylık onunla ilgileniyorum.bursada oturuyorum öyle canım

ayyy allah bağışlasın canım maşallah
çok erken evlenmişsin ne güzel allah mutlulugunuzu artırsın
anne olmak nasıl bişey:)))mutlaka guzeldırdee
isteyerek oldu dımı

ayyy allah bağışlasın canım maşallah
çok erken evlenmişsin ne güzel allah mutlulugunuzu artırsın
anne olmak nasıl bişey:)))mutlaka guzeldırdee
isteyerek oldu dımı

evet canım biraz erken oldu aminnnnn.anne olmak çok güzel anlatılmaz yaşamak lazım ama çok büyük sorumlulukmuş.biz isteyerek yaptık ama görüyorum ki biraz daha beklemeliymişiz sorumluluğu çok ağır çünkü.senide allah bi ömür boyu mutlu etsin canım

evet canım biraz erken oldu aminnnnn.anne olmak çok güzel anlatılmaz yaşamak lazım ama çok büyük sorumlulukmuş.biz isteyerek yaptık ama görüyorum ki biraz daha beklemeliymişiz sorumluluğu çok ağır çünkü.senide allah bi ömür boyu mutlu etsin canım

canım benım çok saol
benım ablamda 21 yaşında anne oldu ama şimdi büyüdü ilkokula gıdıyo bızım bebiş ama anne gencecik buda guzel
bak ben 25 yaşımdayım hala düşünmüyoruz:)))
allah guzel ömür nasip etsın oğluna
sen azıcık daha beklesen ıyı olurmus ama olmuş biekere allah sağlıkla sıhhatle büyütmryı nasip etsın

canım benım çok saol
benım ablamda 21 yaşında anne oldu ama şimdi büyüdü ilkokula gıdıyo bızım bebiş ama anne gencecik buda guzel
bak ben 25 yaşımdayım hala düşünmüyoruz:)))
allah guzel ömür nasip etsın oğluna
sen azıcık daha beklesen ıyı olurmus ama olmuş biekere allah sağlıkla sıhhatle büyütmryı nasip etsın

amin canım.tabi büyüyünce çok güzel olacak allahın izniyle.ben yalnız olsuğum için kimseden yardım almıyorum eşimde geç geliyo işten zorlanıyorum bunalıyorum tabi ama geçecek bu günlerde

Back