- 14 Haziran 2015
- 124
- 45
- 98
- 25
- Konu Sahibi yasamayadair
insanların yemek yemesinden tutun sesli kitap okumusına dahi gıcık oluyorum.bu gıcıklığın karşıdaki insanın kim olduğuna bağlı değil sadece yaptığı hareket.uyarıyormuyum evet çevremdeki her insana nazikçe söylüyorum rahatsız olduğumu ama yok etkisi bir gün veya daha az.gerçekten deliricem babamdan nefret eder oldum çekirdek yerken bile o kadar kötü ses çıkarıyor ki bıktım artık annemde ben rahatsız olduğumda da beni suçlar avaralık başına mı vurdu sen hastasın falan .hayır anlamıyorum yemek yerken konuşulmaması ağzın açılmaması ses çıkarılmaması sakızı sınıfın ortasında cak cak cineyip pat diye patlatılmasının terbiyesizlik olduğunu bunlar ilkokulda hayat bilgisi konusu değilmi?anormal olan ben miyim yani.
artık bıktım huzurla bir yerde oturamamaktan insanları sürekli uyarıp sonrasında her yaptıklrında içten içe nefret etmek ve çelermekten iğreltiyle bakmaktan bıktım.
artık bıktım huzurla bir yerde oturamamaktan insanları sürekli uyarıp sonrasında her yaptıklrında içten içe nefret etmek ve çelermekten iğreltiyle bakmaktan bıktım.