• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misler Gibi Kokmaliyim,ama...

yenidengxuxl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
24
2
86
43
Ankara
Tenim Kötü Kokmaz Ama,bazi Bayanlari Kiskaniyorum Dogrusu,şöyle Bir Yanindan Geçtiğimde Ya Da Yanimdan Geçtiğinde Mis Kokan,sanki Yeni Duştan çikmiş Gibi,parfüm ,şampuan Kokusu Estiren Bayanlra Imreniyorum,sanki Benim Vucudumda Kokular Hemen Uçuyor Ve Hiç Kalmiyor,o Kadar çok Marka Denedim Ki Olmuyor,olmuyor,ne önerirsiniz Bayanlar,örnegin Sabah Evden çikarken Ne Tür Koku,kolanya Ya Da Krem Sürersiniz,sizden Yanit Bekliiyorum Lütfen

aldığın parfümü set olarak al. banyaodan sonra vücut kremini sür çıkarkende parfümü saçına bileklerine falan sık. ayrıca senin üzerinde olduğu için burnun alışır kokuya hissetmezsin. orjinal ürün kullanmazsanda koku hemen uçar gider

aldığın parfümü set olarak al. banyaodan sonra vücut kremini sür çıkarkende parfümü saçına bileklerine falan sık. ayrıca senin üzerinde olduğu için burnun alışır kokuya hissetmezsin. orjinal ürün kullanmazsanda koku hemen uçar gider

saçına sür konusuna katılmıyorum. saçlar için çok zararlı hele ki şu güneşin en yakıcı günlerinde daha da zararlı

eğerki aldığın kokular tenine yakışıyorsa zaten sen almazsın o buram buram kokuyo... ben bi dönem avon un lyrical adlı parfümünü kullanıyordum, ben hiç koku almıyodum ama komşularım kapıyı açtığın an buram buram parfümünün kokusu geliyo ne güzel filan diyolardı...sengözlerimebaksanab

Esmer tenlilerde parfüm kokuları beyaz tenlilere oranla daha uzun süre kalıcılığını koruyor.
Test edildi onaylandı :))
Ben orflime'nin TO GETHER isimli parfümünü kullanıyorum.Beyaz tenli olmama rağmen çok kalıcı bir parfüm.
2 FIS gün boyu yeter :)

Esmer tenlilerde parfüm kokuları beyaz tenlilere oranla daha uzun süre kalıcılığını koruyor.
Test edildi onaylandı :))
Ben orflime'nin TO GETHER isimli parfümünü kullanıyorum.Beyaz tenli olmama rağmen çok kalıcı bir parfüm.
2 FIS gün boyu yeter :)

ayyy valamıı 2 fıs tümm günn gidiyoo valla ben de güzel bi marka kullanıyorum zatenn öle markasız ürünler almam parfümü hep yanımda olur allahbiliri günde 12 fıs yaparım konusunun uçtugunu zannetidiyorumm alamadıkçaa sıkıyorumm bende ama bu aralar farklıı parfümm denemek istiyodum bide bu parfümümü denesemi acebayerimseniben

güldenn denemeni öneririm canım,çekici kokusunun yanında çok sempatik bir şişesi var parfümün :D
sabahın erken saatlerinde işe giderken yolda,servisde vs..erkekleri peşimden koşturtacak kadar tahrik ediom bu parfümle,iş yerine varınca tam bi kaos :))) hihohah
al al nasipleri açma özelliği var :))

eğer kaliteli bir parfüm kullanıyorsan kokusu uçmuyordur. burnun alışıyordur. insan vücudunda en çabuk yorulan epitel burundadır. dolayısıyla sen parfümü sıktıntan yarım saat sonra kokuyu artık duymaz olursun. fakat koku uçmaz. bence üzülme. sende o şekilde mis gibi kokuyorsundur. birde başka kokuları karıştırma. yani duş jelin, kremin, parfümün, deodarantın, ter önleyicin aynı koksun. sen gene sürekli o kokuyla gezdiğin için hissetmezsin ama kesinlikle güzel kokarsın.yerimseniben

kızlar ben de avon'un surreal ini kullanıyorum cok da seviyorum ama benimki de sanki ucup gidiyo gibi.o kadar da sıkıorum ama yine kokmuo yine kokmuo cıldırcam o kadar para verdim ama noluo bu parfüme anlamıorum.sıkıp dısarı cıkıorm hiç parfm kokusu yok olsa arkadaslar söler hemn parfmn ne güsel kokuo die ama kimse sölemeio :( :( yardım edin bana da ...

kızlar ben de avon'un surreal ini kullanıyorum cok da seviyorum ama benimki de sanki ucup gidiyo gibi.o kadar da sıkıorum ama yine kokmuo yine kokmuo cıldırcam o kadar para verdim ama noluo bu parfüme anlamıorum.sıkıp dısarı cıkıorm hiç parfm kokusu yok olsa arkadaslar söler hemn parfmn ne güsel kokuo die ama kimse sölemeio :( :( yardım edin bana da ...

Surreal uçuyor çünkü ben şişesi güzel diye aldım ama uçtu. Hemen de bitti zaten neden kokmuyorum diye sıktım sıktım. Bir de kremi + roll on'u falan alma çünkü kokmuyorlar... :çok üzgünüm:

Aman kızlar,aman,avonun tüm parfümlerinin testırları var elimde,üyesi oldugum için göndermişlerdi,begendiğim bir kaçtanesini de aldım ama inanın hüsran ile sonuçlandı,kokular asla kalıcı değil,çok çekici koktukları da söylenemez zaten,sadece avondan celebre kalıcı fakat agır bir kokusu var tavsiye etmem,ha bu arada ben hala istedigim türden bir öneri alamadım soruma ya,demek ki deneme yanılma yoluyla paracıkları saçarak bulacagım cevabı,ama ne zaman.......

Vücut
Parfümler kokularını yaymak için sıcaklık, hareket gibi faktörlere ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle parfüm sürmek açısından vücudun bazı bölgeleri ayrıcalıklıdır:
Sıcak ve nemli noktalar. Koltuk altları, göğüs araları, ense, kulak arkaları ve göbek.
Kanın fazla pompalandığı noktalar. Bilek içleri, şakaklar ve boyun. Hareketli noktalar. Dirsekler ve diz içleri.
Saçlar
Saçınızı parfümlemek istiyorsanız, öncelikle temiz olmalarına dikkat edin. Kokuların birbirine karışmaması için şampuanınızı kokusuz olanlar arasından seçin. Saçlarınız kısa ise saç diplerinize, uzun ise uçlarına sıkmanız yeterli olacaktır.
Küçük bir Öneri:
Saçınızı fırçalamadan önce fırçanıza biraz parfüm sıkın.

Giysiler
Parfümler pamuklu, yünlü gibi doğal lifle dokunmuş kumaşlarda çok kalıcıdır ve rahat yayılır. Sentetik liflerde yayılımı ve kalıcılığı azdır. Parfümün en kalıcı olduğu dokular ise kürkler ve muslin kumaştan yapılmış eşarplardır. Giysiler parfümlenebilir ama gelişigüzel değil:
- Parfümünüzü ceket ve mantoların astarlarına, etek ve elbiselerin etek baskılarına sıkın.
- Asla giysilerinizi farklı parfümler sıkmayın. Üst üste sıkılan parfümlerin molekülleri iyi bir karışım oluşturmaz ve kötü bir etki uyandırır.
- İpekli giysilerinize parfüm sıkmayın, kalıcı lekeler bırakır.
- Eğer parfümünüzü sık sık değiştiriyorsanız, sadece vücudunuzu parfümlemekle yetinin. Koku zaten giysilerinize de sinecektir.
- Mücevher ve özellikle incilerinizin yakınında parfüm kullanmayın: Parfümlerdeki alkol mücevherlerin parlaklığını yok eder ve incileri sarartabilir.
- Giysi dolabınızı parfümlemeyi unutmayın.

Küçük bir Öneri:
İç çamaşırlarınızın bulunduğu dolap veya çekmeceye parfümünüzle nemlendirdiğiniz yünlü bir kumaş parçası koyun.

Hypnotic Poison tavsiye ederim. Ben doldurtuyorum ve baya uzun sure gidiyor. Biraz agir bi koku oyuzden az sikmak lazim. Benim uzerimde butun gun hatta ertesi gun bile kaliyo. Kiyafetlerimde yikayana kadar kaliyo...

Aman kızlar,aman,avonun tüm parfümlerinin testırları var elimde,üyesi oldugum için göndermişlerdi,begendiğim bir kaçtanesini de aldım ama inanın hüsran ile sonuçlandı,kokular asla kalıcı değil,çok çekici koktukları da söylenemez zaten,sadece avondan celebre kalıcı fakat agır bir kokusu var tavsiye etmem,ha bu arada ben hala istedigim türden bir öneri alamadım soruma ya,demek ki deneme yanılma yoluyla paracıkları saçarak bulacagım cevabı,ama ne zaman.......

Ben sabah sabah öyle mis gibi kokuyor dediğin bayanların banyo yapıpta çıktıklarını düşünüyorum ve sabah duşu insanı ne sürerse sürsün öyle ferah kokular bırakmasını sağlıyor.Bana kalırsa parfümle ilgili bir durum değil.

kızlar bende avonun celebresini almıştım geçen yaz indirimdeydi 4 şişe aldım fakat kokusu çok güzel olmasına rağmen hiç kalıcı değildi ama en son şimdi orflime ın misso isimli parfümünü aldım hem şişesi çok şık hemde kokusu süper ve kalıcı

kızlar parfüme okadar para vermeyin ya doldurma parfümlerde işinizi görür
güvenilir yerden alırsanız tabi sağlık bakanlığından onaylı olarak satılıyor
benim tavsiyem (JADORE,NOA VE DAVİDOFF COLL WATER)deneyin

Tenim Kötü Kokmaz Ama,bazi Bayanlari Kiskaniyorum Dogrusu,şöyle Bir Yanindan Geçtiğimde Ya Da Yanimdan Geçtiğinde Mis Kokan,sanki Yeni Duştan çikmiş Gibi,parfüm ,şampuan Kokusu Estiren Bayanlra Imreniyorum,sanki Benim Vucudumda Kokular Hemen Uçuyor Ve Hiç Kalmiyor,o Kadar çok Marka Denedim Ki Olmuyor,olmuyor,ne önerirsiniz Bayanlar,örnegin Sabah Evden çikarken Ne Tür Koku,kolanya Ya Da Krem Sürersiniz,sizden Yanit Bekliiyorum Lütfen

canım eğer teninden uçup gittiğini düşünüyorsan sen de elbisene sıksırnaşık şey çok ciddiyim öyle parfüm kokusunu hissettirmek için elbiselere bol bol sıkmak şart bence eğer elbisene de sıktığın halde koku kalmıyorsa o parfüm uçucudur. Elbisede leke yapıyor diyorlar görünmeyen yerlerine sıkıyorum bi de genellikle açık parfüm aldığımdan içinde ne olduğu pek de belli değil cildime zarar vermemesi için(zaten anında cildim reaksiyon veriyo parfüm sıkınca) elbiseme sıkıyorum ben de

aynen katılıyorum.Ayni markanın Duş jelisiyle yıkan ,sonra vücut kremini sür ve sonra parfümünü sık.Ayrıca en kalıcı parfümler sırasında LANVİN Oxigene,CHANEL CHANCE ,Christian Dior poison hypnotic ve j'adore ve Givenchy organzanı tavisye ederim

birde parfümün çok kalması için vücutta hususi yerler var parfümü sıkmak için.Parfüm uzmanlarının <parum voile> bir terimleri vardır.Uzmanlar Parfümü once kulak arkasına,sonra el bileklere,sonra dirsek içlerine ( yani katlara ),sonra diz arkalarına ve en son ayak bileklerine sıkmağı tavsiyye ediyorlar.O yerlerde parfüm daha kalıcı oluyor çünki orda kan dolaşımı daha hızlı gidiyor ve orası daha sıcak olduğu için parfüm hem çok kalıyor hemde etrafa kokuyu yayıyor.Bunları uzmanlar söylüyorlar,canım

Back