- 2 Ekim 2017
- 1
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi ceylansevgi
Merhabalar sevgi 6 yıllık evliyim çok güzel bi evliliğim vardı. maddi durumumuz da gayet iyiydi. Doğum yaptım sonra herşey bi anda değişti devamlı baş ağrısı, başta yarım acıma hissiyatı,uyuşukluk, durmayan ve devamlı baş dönmesi, sersemlik,bayılacak gibi olma Durmadan aynı noktada sırt ağrıları,anlam veremediği nefes daralmaları,boğuluyormuş gibi hisler,kalb ağrısı çekip doktora gidince sonuç alamama,kasık ağrısı çekenler,göz yanması ve bitmek bilmeyen kaşıntı, şiddetli adet sancısı,aşırı terleme,felç geçirir gibi vücudun hal alması, sık sık bayılmalar,üzerine bir yel geliyormuş gibi hissedip iç geçmeleri, sağa sola tuhaf tuhaf bakmalar ve ne söylediğini bilmeme halleri, konuştuğundan bir şey anlaşılmadığı haller, sağa sola saldırma hırçınlık yapma, sebepsiz yere sinirlenme ve kendine zarar vermeler başlıca belirtilerdi. Gitmedimiz ne doktor kalmamıştı psikolojik die teşhis koydular. sonrası tabi piskolojiklikten çıktı uyku halinde iken veya uyanıkken durmadan cinsel yönden boşalma.Rüya görür gibi gerçek yaşantıda ilişkiye girme. Ama eşimide beğenmeme ve tiksinme kavga gürültü hayat burnumuzdan geldi. Bu ara da gittimiz hocalar da oldu ben ne kadar inanmasamda gittik tabi bi sonuç elde edemedik. Öyle kötü hallere girmiştim ki artık intiharın eşine gelmiştim kendimi tanıyamaz haldeydim taki istemeden zorla da olsa eşimin arkadaşı isa bizi mısırdan yeni gelmiş fuad diye birine gidicez die aldı bizi muğla bodrum doğru çıktık yola ama aklımda binbir düşünce vardık güzel bi eve 40 yaşlarında bi erkek onu görür görmez bi irkilme bi sıkıntı bayılacam kendisi mısırda eğitim almış bi ilimli hoca imiş ben lohusalık dönemimde cin musallat olmuş oymuş sebebi yaklaşık 1 hafta bodrum da kaldık yanına hergün gün gittik geldik en son gün durup dururken bayılmışım uyandığımda yeni doğmuş gibi hissettim kendimi neler oldu bilmiyorum ama dışarı çıktığımdaki eşimin yüzündeki korku endişe den neler duyduklarını soramadım bile kendisine ısrarla sormamıza rağmen bize bunun birisi tarafından yapılıp yapılmadığını artık siz tertemiz bi bebek gibisiniz dedi. halen kendisi ile ara ara bodrumda görüşürüz hayatımın dönüm noktasıdır mısırlı fuad......