- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
sen ne verirsen okuyayım kuzum
tamam o zaman
50 de benden al madem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ne verirsen okuyayım kuzum
tamam o zaman
20 tanede benim icin ayirir misiniz? bugun okurum. yetisemem diye okumadan istiyorum..
:)canım ben de fazla var. kimin duasının daha makbul oldugunu rabbim bilir. eger istersen ben 50 tane verebilirim.Allah kabul etsin canım. :) Vardır çok fazla alıp da okumamış olan. Mesajımı görünce dönerler diye umuyorum. Ezberimde benim, o yüzden çok hızlı okurum. Bitiremeyenler falan olursa bana versinler.
canım ben daha hiç başlamadım. cuma gününe kadar bekliycem fazla okuyan olursa diye. eger duaya katılmak isteyen arkadaşlar varsa 50 tanesini dagıtabilirsiniz.
tamam kuzum kimseden ses çıkmazsa ben de verebilirim 1 tane de okusan kardır
:)canım ben de fazla var. kimin duasının daha makbul oldugunu rabbim bilir. eger istersen ben 50 tane verebilirim.
canım ben daha hiç başlamadım. cuma gününe kadar bekliycem fazla okuyan olursa diye. eger duaya katılmak isteyen arkadaşlar varsa 50 tanesini dagıtabilirsiniz.
50 tane de fndkfndk arkadaşa teklif ettim. griye kaldı 400.
dediğin gibi ne kadar çok kişi olursa o kadar iyi. kocaman bir zincir duası oluyor
Allah kabul etsin canım. :) Vardır çok fazla alıp da okumamış olan. Mesajımı görünce dönerler diye umuyorum. Ezberimde benim, o yüzden çok hızlı okurum. Bitiremeyenler falan olursa bana versinler.
:)canım ben de fazla var. kimin duasının daha makbul oldugunu rabbim bilir. eger istersen ben 50 tane verebilirim.
dediğin gibi ne kadar çok kişi olursa o kadar iyi. kocaman bir zincir duası oluyor
muhat bi 50 de ben alayım madem canım tamammı:)canım ben de fazla var. kimin duasının daha makbul oldugunu rabbim bilir. eger istersen ben 50 tane verebilirim.
Canımmm konuyu yeni gördüm bende okumak isterim
muhat bi 50 de ben alayım madem canım tamammı
Ikinci tura doncek olursaniz ben varim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım, 208 tane almıştım ama koşturmacam başladı. Paylaşalım mı seninle ? Ya da kaç tane almak istersin ? Korkuyorum bitiremeyeceğim diye ?
Tamam 100 taneni aliyorum cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam canım benim , sağolasın korktum bir an .
O zaman Sevdalinkam Moon83'e 100 yazıp beni 108 diye düzeltebilirsin :)
Bebeğim siz aranızda paylaşın,sayı tamamlandı artık,listeye de takılmayın artık.