Mısır Yapraklarından Ortaya Çıkan Sanat...

çok değişik ilginç olmuş kırk yıl düşünsem mısır yaprağının bu işe yarayacağını tahmin edemezdim. teşekkürler

buna yaratıcı fikir denir... helal olsun derim mısır yapraklarından ortaya çıkan sanata emeğinize sağlık...

ben böle sıra dışı şeylere bayılırım süper süper süper bayıldım bunlarada

bide nerden buldun bunları ya alıp evime koymak isterim doğrusu cevaplarsan sevinirim

ne güzel insanlar herşeyi değerlendirebiliyo......................ben kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ne yazıkki..................

hakikaten çok güzel yapmayı deneyen oldumu acabaa.s

bir kaç yıl önce denemiştim bu kadar güzel figürler değillerdi çünkü bunlar usta ellerden çıkıyor ama çiçekler felan yapmıştım çok zevkli
mısır kabuklarını bir gece önceden suda bekletiyorsun suyun içine bulaşık ilacı bırakıyorsun sonra onları çıkarıyorsun kesmek istediğin şekilde kesip ütüyle kurutarak şekil veriyorsun çok eylenceli aslında keşke yaptığım çiçekler duruyor olsaydı :çok üzgünüm:

Ben bole bir yaraticiliga sapka cikartirim paylasimin icin saol insan neler gorup hayranlikla izliyor.

ayy inanamıyorum mütişler yaaaa... ne büyük yetenek.... valla ben herhalde bir kıvrımını bile başaramazdım...

demek ki insan biseylerle ugrasmak icin malzemem yok ki gibi bahaneler uydurmamali ,bayildim ,nasil guzel akil gercekten ,iyi ki paylastin resimleri daha once hic gormemistim,tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…