• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Mısır unuyla muhteşem cilt..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

busra06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
224
98
123
kızlarrrr bi kaba göz kararı bıraz mısır unu bıraz su bıraz yüz kremi katıp boza kıvamına getirdikten sonra cıldımıze masaj yaparak sürüyoruz bıraz malzeme bırakıyoruz yüzümüzdeki kuruduktan sonra o kalan malzemeyle ovarak cıkartıyoruz vee soguk suyla duruluyoruz... ben haftada 2 3 kez yapıyorum cok guzel temızlıyor lekeler azalıo sivilceleri kurutuyor yuzum bembeyaz oluyo..tavsıye ederım...:36::36::36:

en kısa zamanda deneyeceğim kesinlikle, mısır unu var ama başka bir cilt kremi almak istiyorum denemek için :)

Konu içeriği nedeniyle "Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları" başlığına taşındı.

Cildim hafif kızardı benim sanırım mısır unlarını çok bastırmışım :9: Sonra geçti tabi ama cildim yumuşacık oldu. Bu ilk yapışım bu maskeyi yine yapıcam :) Önceden bildiğim bir maskeydi ama hiç uygulamamıştım iyikide konunu gördükten sonra denemişim :)

Back
X