Misafirlikte cinsellik

Ahkalbimsenden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
290
329
Merhaba, misafirliğe uzun süreli kalmaya gittiğinizde eşinizle yakınlasiyor musunuz veya ne kadar ileri gidiyorsunuz? Yoksa eşiniz ve siz ayrı mi takiliyorsunuz bu süreç içersinde? Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar

Uzun süreli kime gidebiliriz ki diye düşündüm..
Anne babamız kayinvalidemiz vs başkaları nda çok uzun kalmayız çokta dert olmaz biraz mesafeli misafirlik sanırım

Evlendikten 2 ay kadar sonra kayınvalidemde kaldık 1 gece. İkimiz zor sığıyorduk koltuğa Sanırım yeni evli olmanın ateşi başımıza vurmuştu ki o gece sevişmiştik. Şimdi yatıya kalmak zorunda olduğumuzda yan yana kanepelerde yatıyoruz rahat edelim diye

Misafirlik dediğiniz kısa süreli olur. Uzunun adı zaten misafirlik olmaz. Orda da yakınlaşmaya lüzum yoktur bence (zaruri bir durum yoksa).

Uzun süreli kime gidebiliriz ki diye düşündüm..
Anne babamız kayinvalidemiz vs başkaları nda çok uzun kalmayız çokta dert olmaz biraz mesafeli misafirlik sanırım
Kayınvalide ve annede kalmak bizde onlar diisnda kimsede kalmadık

Reactions: H M
Bence yer mekan zaman hiç önemi kalmıyor cünkü tamamen dürtüsel ilkel bi duygu engellenemıyor, yakalanma veya baskasının evınde olma bilinci heyecan kattığı için cok daha ateşli oluyor benden söylemesi

Yok yaw, bana göre değil, kısa süre 1-2 gece kalmalarda hiç yapmadık. Gerek de duymadık. Uzun süreli de kimsede kalmadık..

Ya maşallah bu kadar sene üstüne iki çocuk bu elektriği neye borçlusunuz var mı bir sır cinsel çekim adına
Bi sırrı olduğunu düşünmüyorum ben aslında çünkü cinselliği tabu olarak görmüyorum istediğimiz yerde istediğimiz mekânda şartlar da uygunsa degerlendiririz. Her iki tarafında istekli olması evliliği canlandırır bizim isteğimiz hiç bitmedi ailemin evi eşimin ailesinin evi de dahil Her yer de yaptık sonuçta nikahlı kocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…