- 11 Eylül 2020
- 290
- 329
-
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Uzun süreli kime gidebiliriz ki diye düşündüm..Merhaba, misafirliğe uzun süreli kalmaya gittiğinizde eşinizle yakınlasiyor musunuz veya ne kadar ileri gidiyorsunuz? Yoksa eşiniz ve siz ayrı mi takiliyorsunuz bu süreç içersinde? Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar
Misafirlik dediğiniz kısa süreli olur. Uzunun adı zaten misafirlik olmaz. Orda da yakınlaşmaya lüzum yoktur bence (zaruri bir durum yoksa).Merhaba, misafirliğe uzun süreli kalmaya gittiğinizde eşinizle yakınlasiyor musunuz veya ne kadar ileri gidiyorsunuz? Yoksa eşiniz ve siz ayrı mi takiliyorsunuz bu süreç içersinde? Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar
Kayınvalide ve annede kalmakUzun süreli kime gidebiliriz ki diye düşündüm..
Anne babamız kayinvalidemiz vs başkaları nda çok uzun kalmayız çokta dert olmaz biraz mesafeli misafirlik sanırım
Olur bence uzun süre kaliniyorsaKayınvalide ve annede kalmakbizde onlar diisnda kimsede kalmadık
Yeni mi evliydiniz merak ettimGorumcemin gelin gittiği memlekete tatile gittik 1 hafta 2 defa ilişki oldu gerisi normal öpüşüp koklasmayla geçti
Evlisiniz ayıp birsey değil bence olabilmeliKayınvalide ve annede kalmakbizde onlar diisnda kimsede kalmadık
Yo bu yaz oldu 2 çocuklu 7 yıllık evliyizYeni mi evliydiniz merak ettim
Ya maşallah bu kadar sene üstüne iki çocuk bu elektriği neye borçlusunuz var mı bir sır cinsel çekim adınaYo bu yaz oldu 2 çocuklu 7 yıllık evliyiz
Bi sırrı olduğunu düşünmüyorum ben aslında çünkü cinselliği tabu olarak görmüyorum istediğimiz yerde istediğimiz mekânda şartlar da uygunsa degerlendiririz. Her iki tarafında istekli olması evliliği canlandırır bizim isteğimiz hiç bitmediYa maşallah bu kadar sene üstüne iki çocuk bu elektriği neye borçlusunuz var mı bir sır cinsel çekim adına
Benim konuma girip de cevap vermek zorunda değilsinizMekruhtur ya... boyle ozel konulari kendinize saklasaniz :/ yane sadece sizin ozelinizdir die diom..
Mekruhtur ya... boyle ozel konulari kendinize saklasaniz :/ yane sadece sizin ozelinizdir die diom..