- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
nasil yapabilirim ki evime gelmislerHadlerini bildiremediğiniz için olabilir.
bu hep boyle gelenler aileden o yuzden mecbur yine gelicekler. anlamadigim fark ettim sadece bizde cok rahatlar caylar kahveler arka arkaya tam 8 saat kalmislarBir daha kimi çağırmayacağınızı biliyorsunuz en azından.
Ama misafirden sonra bir savaş alanı kalır zaten, bizde genelde öyledir, bana normal geliyor.
Tabii sigara, çocukların ebeveyn ilgisizliği yüzünden verdigi zararlar hariç.
Evin bazı bölümlerini kilitleyin. Yatak odalarını kilitleseydiniz hiç olmazsa. Uff en sevmediğim misafir tipleri.bu hep boyle gelenler aileden o yuzden mecbur yine gelicekler. anlamadigim fark ettim sadece bizde cok rahatlar caylar kahveler arka arkaya tam 8 saat kalmislar
:))Dökülen çaydan sonrasına kalbim dayanmadı okuyamadım serum bağlatmaya gidiyorum
bidahakine kahvaltiya gelelim diyolar bi kac defa gelmislerdi sabahtan aksama kadarMisafir ardından konuşmayı sevmem ama, banyoda izmarit ve çocuğuna dur demeyi bilmeyen anneler gerçekten abartı bir durum.
Çocuktur, kaşla göz arası gene yapar ama ona annenin müdahale etmesi gerek.
Siz de bir daha çağırmaz, bol bol onlara giderdiniz artık.
Misafir adabını bilmeyen, daveti haketmiyor çünkü.
bende orda dedim galiba nefes alamiyorumDökülen çaydan sonrasına kalbim dayanmadı okuyamadım serum bağlatmaya gidiyorum
Mesai yapmis adamlar bildigin...hic cekemeyecegim ortamlar.bu hep boyle gelenler aileden o yuzden mecbur yine gelicekler. anlamadigim fark ettim sadece bizde cok rahatlar caylar kahveler arka arkaya tam 8 saat kalmislar
Bencede sen git temizlik yap o ev başka kurtulmazbende orda dedim galiba nefes alamiyorumben biraz temizlik yapiyim
Ayy hiç sorma başıma gelmiş kadar darlandımbende orda dedim galiba nefes alamiyorumben biraz temizlik yapiyim
Açikca soyleyin. Ben bu tur konularda soyluyorum ve kendi istemedigim seyi yapmiyorum. Arkadasimin cocugu biskuviyi gezerek yiyorsa oturarak yedirir misin, derim. Ikincide yine dinlemezse artik evime cagirmiyorum. Ben cocuguma yemegini yedirecegim ortusunu bile yanimda goturuyorum. O kisinin sofra bezi kirlenmesin diye. Yeri geliyor kirintilatiyla posete koyup evde silkeleyip yikiyorum. Bunu beklemem de olagan bir sey. Kimse kusura bakmasin. Calisan insan her seye yetismeye o kadar zorlaniyor ki!iyi pazarlar kizlar ,
evet yine herzamanki gibi misafirlerimiz vardi dun aksam ..
bi haftadir yaptigim temizlige emegime o kadar uzuluyorumki ..ev savasdan cikmis bi halde suan .. iki aile vardi alt tarafi desemde bi sekilde oluyo .. ilk masada yemek takimim kirildibenim kalp kut kut yerden parcaya bolundu sicrayan yemek artiklarini silmekde cabasi ayni anda avizeden cizzz ses.grldi lambasi patladi..neyse topladim ortaligi devam cay fasti cerez felan .. kendi evinde heykel gibi oturan adam nedense bize gelince haliya bi yayildi uzatti bacaklarini cerez cay derken hop o buyyuuk cay bardahi halinin kenarindan oteki uca kadar dokuldu dedim tamam kendimi tutuyorum o canim halim 2 gun once sildigim suan o kadar kotu durumdaki bi yandan biri ustune su dokelim dedi digeri deterjan derken bana firsat vermediler uzerine havlu serdirdiler ole kaldi ..neyse dedim yatak odasina gecelim cocuklar o yatagun ustunde nasil tepindilerse yatak denilcek yeri kalmamis
bi degeri cocugu kucuk eline elma armut verdi o elmayi koltuklarima sur Allah sur sanki temizlik yapiyo anneside hep guldu hic pesine duseyim bisey yok .
diger cocuklar kalem kagit istediler masayi boyamislar oysaki onlara top vermistim ..neden anlamiyorum neden anneler cocuklarin pesine dusmuyo benim cocugum yok diyemi nedir bu rahatlik nerden geliyo
cok guler yuzlu oldugum icinmi acaba diyorum mutfaga girmis cocuk firini calistirmis hangi birini sayayim.
banyoya gittim adam gitmis lavobaya sigara kullerini atmis hep dolaplarin uzerlerine birde clozete izmariti kafayi yicek oldum girdim yeniden temizledim .oysaki balkonum var cikabilirdi,
bugun butun gun yeniden temizlik yapip yarin is basi ve ben halen oturuyorum pilim bitmis gibi cook canim sikkin niye insanlar kendi evlerinde rahat olmadigi kadar bizdr rahatlar ve her geldiklerinde biyerlere biseyler dokuluyoya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?