Misafirlerle selamlaşırken sarılmalarına sinir oluyorum göğüsler deyiyor

elifnur1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
10
0
arkadaşlar misafir geldiğinde,ilk selamlaşırken ben hep biraz mesafe koymaya çalışıyorum ama karşımdaki kadınlar sanki çok özlemişçesine bir anda sarılıyorlar vede kaçamıyorum,göğüsler onunkilerine deyiyor çok sinir oluyorum,bir türlü alışamadım,bende mi sorun var offf

Valla bu kadar senedir göğüs sahibiyim,hiç böyle birşey düşünmemiştim.

Farklı bir bakış açısı tabi.

Çözüm önerisi bulamadım,hiç sarılma en iyisi canım:nazar:

Ne kadar uzak dursan kardır...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yapacak bişey yok ;-))

bu biraz hastalık gibi, söylemeye korkuyorum ama bu kendi cinsindekilere ilgi duyanlarda oluyor :/

sen yıne sarılmaya sınır oluyosun ben öpmeye bıle tahammul edemıyorum rahatsız oluyorum nedense tokalasmak neye yetmıyo anlamıyorumkı

Valla bu kadar senedir göğüs sahibiyim,hiç böyle birşey düşünmemiştim.

Farklı bir bakış açısı tabi.

Çözüm önerisi bulamadım,hiç sarılma en iyisi canım:nazar:

Al benden de o kadar canım:ecrin_bebek: aklımın ucundan bile geçmedi göğüslerimin sarıldığım arkadaşımınkiyle çarpıştığı..-tatlicadiarzu- hey allahım yaadelikafadulden canım sen söyle o zaman sarılamayalım diye uygun bi dille..

bencede hiç alakası yok cunku bende bazen delı gıbı cekıyorlar degıyor sınır oluyorum walla normal sarılmak diilde bazı ınsanlar abartıyorla bence bu durumu ben bunlardan cok rahatsız oluyorum

bencede hiç alakası yok cunku bende bazen delı gıbı cekıyorlar degıyor sınır oluyorum walla normal sarılmak diilde bazı ınsanlar abartıyorla bence bu durumu ben bunlardan cok rahatsız oluyorum

evet bazıları çok kaba sanki senelerdir görmemişler gibi,biraz yavaş sakin olmak lazım,ama insanlar çeşit çeşit

bende sinir oluyorum çok fazla sarılan insanlara hele 4-5 defa yanak yanaga ne kötüüüü kafanı bi bi tarafa bi öteki tarafa delikafadulden

X