- Konu Sahibi new smiles
Tesekkur ederim, benimki biraz da cekingen oldugu icin birine gittigimizde koydugum yerde duruyor evde o kadar uslu degil yine de cok sukur diyeyim :)
Aynen katiliyorum, ben de cok sinir oluyorum ilgisiz, saldim cayira anne modeline. Biraz dikkat ve ozen bekliyorum evime gelenlerden de, tabi ki istemem kitaplarimi yirtsin televizyonumu cizsin, cicegimi yolsun falan. Ama cidden daha onceki konularda yepyeni masa ortusune visne suyu doken, ya da cikolatali ellerini iyi yikamadan havluya silip havlusunu cikolata lekesi yapan misafir cocugundan sikayet edip destek alanlari gorunce yok demistim kimseye gitmemek en dogru karar. Minicik cocuk bu, kaldi ki ben bile sakarlik yapip masa ortusune bisey dokebilirim, ya da elini yikamis bir parca cikolata kalmis havluya bulasmis ne var ki bunda? Bazi insanlarin malı cok cok kiymetli. O yuzden sadece samimiyetine gercekten inandigim insanlara gidiyorum. Cocugum masada meyve suyu doktu diye, ya da oksurup haliya kustu diye (ki boyle bisey annemin evinde bile olsa gerekirse yeni hali alir telafi ederim) arkamdan konusacaklarina hele de cocuguma surat yapacaklarina benden uzak olsunlar.
tabi işin bir de o kısmı var malı arkadaşlıktan daha kıymetli olan insanlar da var haklısınız ve şu da var böyle düşünenler de kınadıklarını mutlaka yaşıyorlar sevgiler :)