pelin- hanım cevabınızdan alıntı yapmak istedim ama mesajı gönderemedim.
maşallah kızınıza umarım benim iki yaşındaki tazmanya canavarı kızım da ilerde böyle olur
istem dışı kazalar elbette olabilir hatta bir an dalarsınız çocuk bilerek kırar döker, bence burada insanların bozuldukları annelerin umursamaz tavırları çocuğu sahiplenmeyişi. söz gelimi bir çocuk gelip halımın orta yerine tuvaletini yapsa zaten çocuğa tabi ki kızmam komik bir anı olur:) ama annede umursamaz tavır hissetsem böyle tavana baksa sinir olurum. yazmışsınız ya
yok meyve suyu doktu yok havluyu kirletti diye sikayet eden cok kadin okudum onları da anlayamıyorum yani çocuğun ne suçu var belki senin çocuğun ilerde daha kötü bişey yapacak ? ben evim kirlendiği için değil başkasını rahatsız etme başkasının hakkına saygı göstermeme temelli çocuk yetiştirme zihniyetine karşı olduğum için öfkelenirim. "amaaaan altı üstü bi halı silinir geçer" lafını ev sahibi söylemeli misafir değil. çocuklara kızmamak lazım ama olay esnasında yaptığının yanlış olduğunu belirtmek insan haklarına saygılı çocuk yetiştirmenin temelini oluşturuyor diye düşünüyorum.