- Konu Sahibi new smiles
bütün değerli eşyalarımı bir odaya koyar kapıyı kapatırım, kapıyı açmaya çalışanlarada 3 numerolu ofiş bakışı fırlatıyorum valla Sfenks gibi oturup kalıyor bebişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru soylediniz kendime bir yigin laf getirecegime ya gitmem yada gidersem cocuguma sahip cikarim.Bende gittigim yerde cocugumu oyle ortaliga salmam (gerci yavrum daha yeni salinmalik kivamda ama olsun).Yazik degil mi hem ev sahibinin sinirlerini yipratip evine zarar vermeye hemde arkandan kotu soz soyletmeye gerek yok.Benim evim kizima gore dekore edildigi icin ortalikta kirilacak dokulecek bisey yok, istedikleri gibi salabiliyorlar cayira
Ben de cok uslu ve otur dedim mi oturup saatlerce kitap okuyan (daha dogrusu bakan ve atmasyon masallar anlatan) cizgi film izleyen bir kizim oldugu halde cok yakin akraba ve cok yakin bikac arkadasim disinda kimseye gitmiyorum. Cunku gozlemim insanlarin cocuklu misafirden pek hoslanmadiklari yonunde... eskiden bilmezdim ama kk da oyle cok konu aciliyor ki halima meyve suyu doktu yok evimi dagitti vs diye... mesela benim kizim asla biseyi kirip dokmez, masa disinda bir yerde yiyip icmez ama her an kusabilir, ne gerek var arkamdan bela okuyacaklarina kimseye gitmem diyorum oturuyorum evimde.
K kahveyesil Alinti yapmissiniz ama yazdiklariniz cikmamis...
Dogru soylediniz kendime bir yigin laf getirecegime ya gitmem yada gidersem cocuguma sahip cikarim.Bende gittigim yerde cocugumu oyle ortaliga salmam (gerci yavrum daha yeni salinmalik kivamda ama olsun).Yazik degil mi hem ev sahibinin sinirlerini yipratip evine zarar vermeye hemde arkandan kotu soz soyletmeye gerek yok.
Sfenks gibi ile başlayan cümlede ağzımdaki suyu püskürttüm.Forumda okuduğum en komik yorum.Yazmadan edemedim ahahaha.bütün değerli eşyalarımı bir odaya koyar kapıyı kapatırım, kapıyı açmaya çalışanlarada 3 numerolu ofiş bakışı fırlatıyorum valla Sfenks gibi oturup kalıyor bebişler
ayyy ben yapma diyince anne alınacak diye bile korkuyorum açıkçası :)Hayır yapma de ne demek çiçeği koparmak elini Kırarım
valla senin söyleyeceğin bişi yok annelerin kendileri düşünmesi lazım kırmadan yani....ama eşyalarına göz göre göre zarar geliyoda hala sesi cıkmıyorsa çocuk kırması önemli değilde manevi değeri var zarar gelmesin gibisinden bişiler diyip görmezden gelen annenin gözünü açabilirsinmerhabalar,
arkadaşlar evinize gelen misafir çocuklara nasıl davranıyorsunuz ? ben hiç bişi diyemiyorum maalesef alınacaklar diye. bazı insanlar, kırılacak eşyaları çocuklara veriyor, benim içim gidiyor bişi olacak diye. ya da hiç bir şey demiyor yapma etme diye, eskiden rahatsız olmazdım bu kadar, ama şimdi rahatsız oluyorum. çünkü artık eşyalarım ve özellikle çok sevdiğim çiçeklerim zarar görüyor. ve umursamaz annelere kimse kusura bakmasın sinir oluyorum. tabi ki bazen gözden kaçar bişi olur hiç bişi demiyorum. annenin gözü önünde mesela çiçeği koparıyor ve anne bişi demiyor. yoksa kazara olan şeylere sözüm yok.
Bence biraz kirabilirsin , sorun yoknasıl söyleyebilirim kırmadan ? ben de çok korkarım birini kırmaya
Canim ben soyle bi cozum buldum.oyunca guzel bi araba aldim bikactanede oyuncak.nasıl söyleyebilirim kırmadan ? ben de çok korkarım birini kırmaya