İşte vaktim olmayacak malesefMenü gayet güzel olmuş.Menude 2 tatlı var 3.ye gerek yok bence. Ekleme yapmak istiyorsaniz hazir yufka ile börek yapabilirsiniz... Ellerinize sağlık.Afiyet olsun.
Bence eklemeye hiç ihtiyaç yok menü süper olmuş. Baklava var daha ne olsunİşte vaktim olmayacak malesef6 da işten çıkıyorum 6,5 gibi evde olsam anca çay falan onları yetiştirebileceğim 7 gibi geliyorlar çünkü :)
Ya baklava çok güzel olmuş sabah iyi ıslanmışmı diye bir bakayım dedim de :) ama işte takıntı yaptım ya :) Neyse yapmayacağım birşey o halde :)Bence eklemeye hiç ihtiyaç yok menü süper olmuş. Baklava var daha ne olsun
Ellerinize sağlık kesin harika olmuşturYa baklava çok güzel olmuş sabah iyi ıslanmışmı diye bir bakayım dedim de :) ama işte takıntı yaptım ya :) Neyse yapmayacağım birşey o halde :)
Çok teşekkür ederiiimm :* Eminim siz daha güzellerini yapıyorsunuzdur :)Ellerinize sağlık kesin harika olmuştur
Tesekkur ederim bende yapıyorum fena olmuyorÇok teşekkür ederiiimm :* Eminim siz daha güzellerini yapıyorsunuzdur :)