Misafirin kızı oyuncak kavgası yüzünden oğlumun yüzünü çırmalamış!!Çok canım sıkkın

Anne değilim, ama kardeşimi ben büyüttüm.
Evham yaparım.
Panik yaparım.
Üzülür ağlarım..
Bunları yapmamanız lazım fakat, yapmamak neredeyse imkansız..

Güzelce pansuman yapın, aman ha mikrop kaptırmayın..
Gerisi Allah'ta, inşallah iz falan kalmayacak...

Ben küçükken, annem tülbent kenarına iğneyle zürafa çekerken, çenemden kaşıma kadar çizmiş.
Miş diyorum, çünkü iz miz kalmamış ben hiç görmedim.. :)
Şimdi de eşek korkuttun bizi der güleriz, inşallah sizde ileride bak ne panik yapmıştım maşallah iz miz kalmadı diyerek anarsınız bu konuyu.

Yavruyu öpün benim yerime de.:emir_bebek:

Tam birşeyler yazacaktım ki konunun tam 1 yıl önce açılmış olduğunu farkettim artı konu sahibin 2 aydır buraya uğramadığınıda umarım çocuğun yüzünde birşey kalmamıştır :)

Konu eskiymiş ama bu durumdan muzdarip olanlara faydası olur belki böyle her türlü yara için yapılacak şey elma sürmek evet elmayı kesin ve suyunu yara yere her gün sürün iz kalmaz emin olun benim ablamın 5-6 yaşlarıdan kızgın yağda boynu yanmış her gün elma sürmüşler hiç iz yok.

merhabalar,
dün gelen misafirin kızı oğlumun yüzünü resmen parçaladı!! gözünün altından başlayıp dudak altına kadar 3 mm genişliğinde yüzünü çımaklamış oğlumun. görünce deliye döndüm ne yapacağımı bilemedim. ben misafire seccade vermek için kalkmıştım. içeri bir geldim çocugumun yüzü paramparça kan akıyor. yıkadım hemen. eczaneyi aradım. oksijen baticon silverdin evde ne varsa uyguladım. izinde vermiyor sürmeme doğru düzgün. acıyo diyede ağlıyor. sabah sağlık ocağına götürdüm. mikrop kapmış dedi. antibiyotik vrdi. birde bir kaç krem. ya ben ne yapacam şimdi. çocuğumun yüzüne baktıkça ağlıyıp duruyorum. ben birşey olacak diye öpmeye kıyamazken başımıza gelene bakın. o kadar canım sıkkın ki anlatamam. durup durup ağlıyorum. kendimide oğlumu yalnız bıraktığım için suçluyorum. başka yere gittiğimizde böyle oyuncak kavgası yaparlar diye oyuncak götürüyorum bir an olsun yanından ayrılmıyorum ama misafir bizde olunca bakamadım. tırnak izi yarası nasıl geçecek mikrop nasıl iyileşecek kafamda bir sürü sorular dolanıyo?? başımda üzüntüden çatlayacak derecede ağrıyor şu anda...,Allah tüm bebeklerimizi çocuklarımızı korusun. içim hiç bu kadar sızlamamıştı:((

:)) kreşlerde sizin gibi velilerle çok tartışma yapoduk. yani bu tarz şeyleri büyütmenin anlamı nedir bilmem çocuktur bu elbette cırmalamada olcak nebviliyim hastalıkta olucak belki o çocuk yapmasa kendi kendini cırcaktı yada evde düşcekti. vs. olacağı varmış olmul cnm :) elbette annesin için acıyordur ama bukadarda üzerine titreme

benim oğlanıda komşu kızı ısırmıştı. bende anasını hakladım. oh iyi yaptım:47 bide benim çocuğun ısırma huyu var demesinmi,madem biliyorsun huyunu dikkat edeceksin elin çocuğuna zarar vermesin diye.:bi zahmet poposunu kaldırıp baksın çocuğuna ,sinir oluyorum şu yerinden kımıldamayan annelere, rahatı bozulmasında ne olursa olsun.

Back