Misafirin kızı oyuncak kavgası yüzünden oğlumun yüzünü çırmalamış!!Çok canım sıkkın

flowersgarden

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
130
1
296
İstanbul
merhabalar,
dün gelen misafirin kızı oğlumun yüzünü resmen parçaladı!! gözünün altından başlayıp dudak altına kadar 3 mm genişliğinde yüzünü çımaklamış oğlumun. görünce deliye döndüm ne yapacağımı bilemedim. ben misafire seccade vermek için kalkmıştım. içeri bir geldim çocugumun yüzü paramparça kan akıyor. yıkadım hemen. eczaneyi aradım. oksijen baticon silverdin evde ne varsa uyguladım. izinde vermiyor sürmeme doğru düzgün. acıyo diyede ağlıyor. sabah sağlık ocağına götürdüm. mikrop kapmış dedi. antibiyotik vrdi. birde bir kaç krem. ya ben ne yapacam şimdi. çocuğumun yüzüne baktıkça ağlıyıp duruyorum. ben birşey olacak diye öpmeye kıyamazken başımıza gelene bakın. o kadar canım sıkkın ki anlatamam. durup durup ağlıyorum. kendimide oğlumu yalnız bıraktığım için suçluyorum. başka yere gittiğimizde böyle oyuncak kavgası yaparlar diye oyuncak götürüyorum bir an olsun yanından ayrılmıyorum ama misafir bizde olunca bakamadım. tırnak izi yarası nasıl geçecek mikrop nasıl iyileşecek kafamda bir sürü sorular dolanıyo?? başımda üzüntüden çatlayacak derecede ağrıyor şu anda...,Allah tüm bebeklerimizi çocuklarımızı korusun. içim hiç bu kadar sızlamamıştı:((

Canım bence biraz abartmıssın olayı olur böyle cocuktur yanı

kafana takma iyileşri ne olucak

anlıyorum üzüldün ama jhepimiz böyle büyümedık mı lütfen

aşırı korumacı olmamanı tavsıye ederım sımdı farketmıyor olabilir ama büyüdükçe

bundan sıkılıp tepkı vermeye baslar baslar ve sıkıntısını gene siz çekersınız

Gecmis olsun canım benimde cocuğumun tırnağına zarar gelse icim yanar Allahtan yüzünü çizmiş ya gözüne zarar verseydi benimde gecen böyle bir olay basıma geldi normalde cocuğumu başka bir cocuğun yanında yalnız bırakmam ama insan bir anda boş bir anına denk geliyor sanırım büyük bı gürültü koptu ve benim oğlum yerdeydi ne olduğunu anlayamadık Allah korudu.sonuçta onlar cocuk gözümüzden ayirmamak gerek tekrar gecmis olsun.:emir_bebek:

ahh be anacım böyle ufak bi olay için bu kadar yıpratmaya değer mi kendini
iz falan kalmaz, onlar daha minicik, çok muazzam calişiyor tüm hücreleri, yeniler kendini
cocuk bu...
düşe kalka dayak yiye- ata büyüyecekler
sor bakalım bi annene kaç kere vurdun şişirdin anlını, kaç kez dövdü komşunun cocugu...
sen böyle evham yapar, cocuguna bakıp ağlarsan pısırık, hakkını savunamayan bi birey olur oğlun
Allah başka dert vermesin

bencede çook abartmışsın iz kalırmı dersen evet kalıcak benim kızm 40günlük bile yoktu annemlerde bırakdım çıktım kardeşim var kızımdan 1yaş büyük:))geldimki benim kzıın görünün yanında tırnak izi babam batikon sürmüş pansuman yapmış falan ama şuan 2yaşına girecek o tırnak izi 1cm vardı yoktu şimdi yakından bakınca ben çok iyi anlıyorum oldu 3cm.ama yapıcak bişey yok karşıdakide çocuk,hele aynı yaşdalarsa sizler dikkatli olmalısınız..

merak etme iz kesinlikle kalmaz benim bebekken yüzüm sobaya yapışmışda zerre iz kalmamış onlar bebek olduğu için çok çabuk yeniliyor hücreler kendini.Küçük çocukları çok fazla birlikde yanlız bırakmamak lazım yinede okadar kızma bence kendine öyle öyle büyüyecekler

Olan olmuş üzülmeyin nolur, ayrıca abartmayalım bıçak, yanık izi geçiyor da tırnak izi neden geçmesin
ben bütün elimi bıçakla doğradım nerdeyse iz falan yok çok şükür, heleki yüzümde sivilce kabuklarnı koparmaktan lekeler kalması gerekirdi ama onlar bile yok, kuzenimin bebeği 1 yaşındayken 3 parmağını sobaya yapıştırdı biz kesin iz kalır diyoduk şuan hangi elindeydi diye tartışıyoruz, o daha bebiş iyileşir tabi üzülmeyin uyurken sürün kremlerini daha kolay olur..

bence geç olmadan bir cildiyeciye gösterin. benim sezeryan izim bile contratubex sayesinde yok oldu. bu konuyla ilgili bir çok krem var piyasada. kendinizi üzüp durmayın bu arada. şimdi çözüm olmasa bile biraz büyüdükten sonra lazer, kimyasal peeling vs gibi tedavi yöntemleri kullanabilirsiniz. miniğe çok geçmiş olsun
:nazar:

ben bu siteye yeni üye oldum . bebişimin yüzünde tırnak izi var ve bu beni çok üzüyor. nasıl gecer die araştırırken kadınlar klübune üye oluyum dedim ve yazınızı okudum çok üzüldum aynı durumdan muzdaribim çünkü.oğlumun gaz sancıları oluyor hala geçmedi ara ara oluyor ve her sıkıntı geldiğinde oğluma eli yüzünde . yüzünü hep çiziyordu 1 haftaya kalmaz geçiyordu . ama 1 ay önce bir tırlaklamış ama çok derinden .nasıl üzüldüm anlatamam ve iz kaldı geçmiyor birde yara iken yarayıda kavlattı nasıl gececek bilmiyorum . sürekli gözüm o izin üzerinde geçmeyecek gibi duruyor. ya daha çok küçük bebişim çok üzüyor beni tamda gözünün altında hani yüzünün görünmeyen bir yerinde olsa. sizi o kadar iyi anlıyorumki sizde benim gibi bu konuda hassanız . bana cevap yazarmısın izi geçirmek için bir tedavi edici bir cözüm buldunuzmu?

benim kzımın gözünün hemen yanında var tırnak izi 32 günlükken oldu annemlere gitmiştim orda bi komşunun çocuğu yapmış,ilk olduğunda küçüktü şimdi kocaman tırnak izi belli.yani nerdeyse 2yıl oldu geçmedi.yaşadığım için söylüyorum tırnak izi kalıcı oluyor malesef..

Arkadaşımın kızı bebekken yıllar önce eğilmişdim seveyim diye çocuk tırnaklarıyla yüzümü çizdi bilirsiniz bebeklerin çocukların tırnaklarıda jilet gibi oluyor öyle böyle bir çizik değildi yara oldu kabuk bağladı geçmesi bayağı zaman almışdı bende o iz kalmadı bende kalmadıysa koca insanım bence bebeklerde çocuklarda hiç kalmaz

allah beterinden korusun ya canım. çok daha kötü şeyler olabilirdi...
ben küçükken kardeşimi sobaya ittirmişim. yanağı komple yanmıştı. hiçbirşeyi kalmadı çok şükür. üzülme iz kalmaz,kalsada diyorum ya çocuğuna başka birşey olmasın yeter ki....

Evham yapmissin diyenleri anlamiyorum ... !
iki yaslarindayken benim yanagimi baska bir cocuk tirnaklamis ve suan 26 yasindayim izini hala tasiyorum 3 cm .

Cok olmadi 10 gün önce kayinvalidemin zoruyla gelen misafirin kizi oglumun yüzünü yirtti hemde 2 yerinden artik annesi nasil tirnak kesti ya da kesmediyse !!!!
cocugumun yüzünden kanlar aktikca ben bas bas bagirdim.Bu olay olmadan iki gün öncede samimi arkadasimla baska biseyden korkmuyorumda su tirnak izinden korktugum kadar dedim ve basima geldi.Bu korku yüzünden ben cocugumun tirnaklarini kestikten sonra törpülerim.

Cocugumu o sekilde görmek,istemedigim misafir,yirtigi atan cocugun annesinin yerinden kipirdamamasi benim bagirmama sebep oldu.O cocuga bagirmadim ama kizim sana söylüyorum gelinim sen anla hesabi ortaya bagirdim.
Böyle olaylar olabilir ama insan karsi taraftanda bi yaklasim bekliyor ,alamayincada benim gibi deliriyor.Kimse demesin bana burda onlar cocuk diye ,kendi cocugunuza baska bi cocuk bisey yaptiginda onlar cocuk demiyorsunuzdur.

Allah sağlık versin çocuğunuza tabi buda sizi üzmüştür ama hep daha kötüsü olmadı diyerek şükretmek lazım bence.dikkatliymişsiniz zaten bundan sonra daha da dikkat edersiniz.

Back