Misafir

gevezemelek

Küçük prensimin annesi kocamin bitanesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
98
31
8
Merhaba kk hanimlariEn Büyük KK

Öncelikle mune abla yeri burasi değil biliyorum.
Lütfen konumu hemen taşima en yoğun yer burasi burdan daha çok cevap alabiliyorum.Neyse ben konuma geleyim biran önce yarin çaya misafirlerim gelcek 6 kişi sizden çayin yanina bir menü çikarmanizi istiyorum.
Tabi çok zahmetli olmasin bebişle yapabiliyim.

Şimdiden cevaplariniz için çok teşekkür ederim :KK200::dua::halay:

Kisir
Tiramisu/aglayan kek vb. hafif bir tatli
Borulce salatasi
Hazir yufka veya milfoyden borek
Yogurtlu bir meze veya makarna salatasi olabilir

Kurabiye veya pogacayla ugrasma bence.

Şalgam sulu kısır, yalancı su böreği , ıslak kek , bir de basit bir kurabiye yaparsanız yeterli olur.

akşam çayına ağır şeyler olmaz.
önce kahve ve çikolata ikram edin.
ardından çayla birlikte
tarçınlı ya da elmalı kurabiye.
ıslak kek, ıspanaklı kek,, halleyli pasta (biri yeterli)
peynirli bir börek

sonra da meyve ikram edersiniz.

kısır, patates salatası, arpa veya yıldız şehriyeli salata (yoğurtlu veya ekşili)
bunlardan biri.
akşamdan böreği sarıp dolaba koyun
tiramisu vb bisküvili pasta gibi bir pasta yapabilirsiniz.
poğaça güzel yapıyorsanız yapın sırf çeşit olsun diye yapmaya gerek yok bence.
yöresel bir şeyler yapar mısınız?

Peynirli bir börek islak kek bir de kısır kâfidir. Pratik de olur. Patates salatası da yapabilirsiniz. Kek/ tatli turevinden en iyi yapabildiğinizi yapın tabi.

Prenses tacı pastası var, yapımı çok asit. Tatlı olarak düşünebilirsiniz. Hem de dolapta ve bekletince soğuk soğuk dondurma gibi oluyor, hava sıcak :)

Merhaba kk hanimlariEn Büyük KK

Öncelikle mune abla yeri burasi değil biliyorum.
Lütfen konumu hemen taşima en yoğun yer burasi burdan daha çok cevap alabiliyorum.Neyse ben konuma geleyim biran önce yarin çaya misafirlerim gelcek 6 kişi sizden çayin yanina bir menü çikarmanizi istiyorum.
Tabi çok zahmetli olmasin bebişle yapabiliyim.

Şimdiden cevaplariniz için çok teşekkür ederim :KK200::dua::halay:
bebeğin varmış...git bir pastahaneye ev yapımı gibi olan yani çok süslü olmayan pasta kurabiye al..şartmı sanki ev sahibesinin kendi mutfağında yapması..

bebeğin varmış...git bir pastahaneye ev yapımı gibi olan yani çok süslü olmayan pasta kurabiye al..şartmı sanki ev sahibesinin kendi mutfağında yapması..

Bencede. Yani evinde kücük bebegi olan anneler su misafir konusunda hep zorlanir. Bana sagolsun annem gelip yardim eder. Ama dediginiz gibi disardan olsa da olur. Yanina kisir sigara böregi gibi basit birsey yeter aslinda.

Bencede. Yani evinde kücük bebegi olan anneler su misafir konusunda hep zorlanir. Bana sagolsun annem gelip yardim eder. Ama dediginiz gibi disardan olsa da olur. Yanina kisir sigara böregi gibi basit birsey yeter aslinda.
kısır olur...misafirler gelmeden gerekli sebze malzemeyi yıkasın bir kenara koysun..bulguruda tepsiye koysun...misafirleri geldiğinde hep beraber yardımlaşa hazırlanır..imece gibi..biri yeşilliği doğrar bir diğeri yoğurur vs...şart değil pasta böreği evde yapmak..çünkü bebekle zor

Süperfreshin böreği var ondan alabilirsin
Birde a101 de limonlu chescake var ondan alabilirsin
Patates salatası
Un kurabiyesi içine damla sakızı vanilya kat
Makarna salatası
Birde turşu koy tamamdır

Benim sadece 1 kisi gelecek ama farketmez bebekle cok zor. Mantar salatasi(tarifi internette) a101den hazir su boregi ve islak kek yapıcam tamamdir

Back
X