• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir yemek takımımı seçemiyorum? (resimli)

3.sırada sağdaki var bende inan bana resmdekınden de şık duruyor porselenı de çok iyi ..misafirlerim de bayılıyor.bana çok asil geldi bu desen tavsiye ederim.

ilk sırada ikinci olan sarmaşık desenli çok hoşuma gitti ama hepsi birbirinden güzel tabi

bende sondan bir önceki 2 sini bir de mor desenliyi beğendim kenarları köelileri tavsıye etmıyorum fazla dayanmıyorlar özelliklede bulaşık makinesınde alıp çıakrırken bir anlık dikktsizlk sonucu çatır çatır gider vlla.

Kızlar yardımcı olurmusunuz ? En çok bunları beğendim fakat aralarında seçim yapamadım bir türlü...Siz olsanız hangisini seçerdiniz ??? Ve aynı zaanda setiğim emek takımna görede bardak takımı almayı düşünüyorum...Karacalarda ne kadar gözüm kalsada kaliteleri hakkında şüphem var...

Eki Görüntüle 352850 Eki Görüntüle 352851 Eki Görüntüle 352849 Eki Görüntüle 352848 Eki Görüntüle 352847 Eki Görüntüle 352846 Eki Görüntüle 352844 Eki Görüntüle 352845 Eki Görüntüle 352843

Bende ilk resimdeki karacanin takimi var gayet sIk ve kullanisli ama güral porselen veya kütahya porselenden vazgecme derim eger bu secenekler arasinda varsa.

Kızlar yardımcı olurmusunuz ? En çok bunları beğendim fakat aralarında seçim yapamadım bir türlü...Siz olsanız hangisini seçerdiniz ??? Ve aynı zaanda setiğim emek takımna görede bardak takımı almayı düşünüyorum...Karacalarda ne kadar gözüm kalsada kaliteleri hakkında şüphem var...

Eki Görüntüle 352850 Eki Görüntüle 352851 Eki Görüntüle 352849 Eki Görüntüle 352848 Eki Görüntüle 352847 Eki Görüntüle 352846 Eki Görüntüle 352844 Eki Görüntüle 352845 Eki Görüntüle 352843

Bene ilk cok guzel. Secerken sade olmasina dikkat et bence desenli olunca bir sure sonra ayni desenden bikiyor insan. Duz ya da cizgili daha hos geliyor goze. Kolay gelsin;))

Back
X