• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir yemek takımımı seçemiyorum? (resimli)

serce_serce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
185
0
46
Ankara
Kızlar yardımcı olurmusunuz ? En çok bunları beğendim fakat aralarında seçim yapamadım bir türlü...Siz olsanız hangisini seçerdiniz ??? Ve aynı zaanda setiğim emek takımna görede bardak takımı almayı düşünüyorum...Karacalarda ne kadar gözüm kalsada kaliteleri hakkında şüphem var...

$PEKR225-4.webp$PEKR347-2.webp$kutahya-porselen-destina-yemek-takimi18042011-235452.webp$delicate.webpEki Görüntüle 352847 $8054_yemek_takimi-600x600.webp$8lyript2mw4v5lk.webp$4572-3.webpEki Görüntüle 352843

Kızlar yardımcı olurmusunuz ? En çok bunları beğendim fakat aralarında seçim yapamadım bir türlü...Siz olsanız hangisini seçerdiniz ??? Ve aynı zaanda setiğim emek takımna görede bardak takımı almayı düşünüyorum...Karacalarda ne kadar gözüm kalsada kaliteleri hakkında şüphem var...

Eki Görüntüle 352850 Eki Görüntüle 352851 Eki Görüntüle 352849 Eki Görüntüle 352848 Eki Görüntüle 352847 Eki Görüntüle 352846 Eki Görüntüle 352844 Eki Görüntüle 352845 Eki Görüntüle 352843

2,3 yada 8 aslinda hepsi cok güzel:1::1:

Son düzenleme:
bana göre kesinlikle 4 yada 5 den birini tercihime koyardım sonra dayanamaz ben ikisinide kesin alırdım kendimede öle yapmıştım iki tane beğenip kararsız kalıp ikisinide almıştım ben ama ben senin seçimlerinden 4 ve 5 i beğendim ...

Ben sadece 1.takımı çok begendim .. Ben otel serilerinden hoslanıyorum ...
En çok o hosuma gitti ..

Kesinlikle 1,5 ....eskiden 1 numaraya aşıktım....ama 1 numaranın kahvaltı takımı da var zaten...

bende daha almadım kaç senedir bakıyorum bu modellere de bakmıştım....

3 bence elemelısın kahvaltı takımını pembeli felan alırsın renkli istiyorsan illa ki....bı de tabi salon takımını masayı felan ne renk düşündüğün de önemli....
bunun dışında 2 ve 3 un fıncanları çok çirkin benımde kahvaltı takım fincanlarım öyle ben beğenmiyorum...bence fincan kare takımında kare olmalı....

bunun dışında şık olsun diyosan aşırı desenli olmamalı....küçük detaylarla şıklığı sağlamalısın....

fiyatlar konusunda da bilgi veririsen fikir olur...
nerden ne kadara alıcaksın....

güral porselende bak bence ordada güzel kare bone takımlar var...

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla çizgili modelleri seviyorsun..bunların arasında tercih yapmak gerekirse bence 1 numara ama...bernardoda da çok güzel ve bence zevk meselesi ama daha şık modeller var bir bak derim,biraz pahalı ama..ama maddi imkanın varsa bernardoda hem güzel hem kalitelii...

Back
X