• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir ve günlük yemek takımı Önerileriniz

comely_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
769
87
53
31
Kızlar merhaba 12 kişilik yemek takımı alacağım misafir için ve günlük için kampanya da olan indirim li olan bildiğin var mı ? Ya da kullanıp memnun olduğunuz ben araştırdım biraz yuvarlak takım alacağım makinede falan çok sorun oluyor muş kare olanlar önerilerinizi resimli olarak atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

bende az önce yemek takımlarına bakıyordum da dilek home diye bi site dikkatimi çekti. pıerre cardin yemek takımları
indirimde ama nasıl bir site bende merak ettim daha önce alışveris yapan varsa bilgilendirirse cok iyi olur

merhabalar, ablam bernardo kullanıyor memnun, bende çeyizime aldım, iyi serilerinden almanızı öneririm

bir takım bulabildiniz mi acaba?
Kızlar merhaba 12 kişilik yemek takımı alacağım misafir için ve günlük için kampanya da olan indirim li olan bildiğin var mı ? Ya da kullanıp memnun olduğunuz ben araştırdım biraz yuvarlak takım alacağım makinede falan çok sorun oluyor muş kare olanlar önerilerinizi resimli olarak atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Ay herkes aynı dertten müzdarip :mad::mad: hangiiii takıımı almalıııııı

Misafir yemek takımımı aryıldızdan aldım
Günlük takımı sanırım Pink more'dan alacağım
Çok tatlılar, bi bak derim.

3d852774-1ae9-44b8-8723-293d52ad2a01.jpg
06f17162-6a41-4152-8872-e8c62b3bb143.jpg
058c830a-c423-4add-874f-3774a1ca763d.jpg

Misafir yemek takımımı aryıldızdan aldım
Günlük takımı sanırım Pink more'dan alacağım
Çok tatlılar, bi bak derim.

Eki Görüntüle 1700690 Eki Görüntüle 1700691 Eki Görüntüle 1700692
günlük yemek takımımı ben de pink more den tercih ettim. mavi olanı. çatal kaşık bıçaklarını da takım yaptım mükemmel kalitede. kargoyu açarken tabakları yere düşürdüm elimden kaydı heycandan .. kalbime indi bi an. :KK35:
ama tabiki kırılmadı cok sağlammış cidden.:KK53:
inşallah kullanınca da düşüncem değişmez. kesinlikle günlük kullanım olarak tavsiye ederim herkese :21:

Yemek takımımi aryildiz dan aldım yuvarlak çok ta memnunum

Bende bernardodan aldim mutluyum cevremde kullanalari gördükçe de mutlu oluorum:KK76:

Porland tan aldım , Dünya Kadınlar Günü n de , anneler gününde ve yılbaşında %50 indirim yapılıyor ve en kaliteli porselen diğerlerinin sözde indirimli halinden de ucuza geliyor.

En güzel yani parça parça alabiliyorsunuz. Ben blue passion aldım günlük yemek takımımı , menaj takımından salata kaselerine istediğimi aldım , istemediğim tek bi parça bile yok ve istediğim her şey var takımımda.

Kesinlikle tavsiye ederim.

https://www.porland.com.tr/

https://www.porland.com.tr/blue-passion

Karaca jasmin 12 kişilik yemek takımı misafir için ..
Güral porselen ve Kütahya porselen günlük ..

Bu takımı aldım kızlar Güral porselen in 115 tl ye çok hoşuma gitti renkleri bununla birlikte birde sade düz bir takım almayi düşünüyorum . 12 kişilik yemek takimini aryildiz dan aldjm

Eklentiler

• 20160220_182124.jpg
    20160220_182124.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 122
Bende dilek home sitesini merak ediyorum güvenilir mi

Back