Misafir takımındaki gereksiz parçalar!

vuslata hasretim

En güzel dua "M"
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
282
402
103
Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben de çoğunuz gibi çeyiz telaşına düştüm.
Yemek takımı alma aşamasındayım ama henüz karar veremedim. Bu 12 kişilik yemek takımlarında kullanmayacağımı düşündüğüm çok fazla ürün var ve çok fahiş fiyattan satılıyorlar

Onun yerine Kütahya porselenden beğendiğim 24 parçalık bir takımı 12 kişiliğe tamamlamayı düşünüyorum. Hem fiyat olarak çok daha uyguna geleceğini düşünüyorum hem de kullanmayacağım gereksiz parçalardan kurtulmuş olucam. Sizler ne düşünüüyorsunuz bu konuda?

Beğendiğim takım bu

Selam, bende çeyiz hazırlığındayım. Ve hiç araştırmadan sadece beğendiğim ilk çeyiz paketini aldığım için 12 kişilik yemek takımımda çok gereksiz parça var. Sen en iyisini yapıyosun 6kişilik en şık en beğendiğin takımı 2tane al en mantıklısı. Ben cok pahalıya aldım dedigin gibi ve gereksiz parçalar var. Ama takımımı aşık olarak cok begenerek aldıgım icin pisman degilim :)

cevap verdiğin için teşekkür ederim. ilerde pişman olmamak için çok araştırma yapıyorum. inşallah hepimiz için en iyisi olur

peki sence fotoğrafını attığım takım güzel mi biraz daha araştırayım mı? daha güzelleri de var elbette ama giyat çok yüükseliyor bu sefer

Hiç böyle düşünmemiştim ama fikrin gayet mantıklı...
Zaten misafir takimindan birtek resmideki 3 parca kullaniliyor. Digerleri boşa gitmesin diye birkac defa kullanilir ama 24 parcalikda aynı işi görür.

Model olarakda cok modern ve şık :)

canım teşekkür ederim yorumun için sevindim beğenmene inşallah pişman olmam kararımdan :)

bende hep sosluk peçetelik tencere falan kullanılmıyor diye duymuştum bende iki tane 6lı takım alırım diyordum . genelde 24 parça olunca günlük tarzı oluyor ama fotoğraftaki hoşmuş bence 12 kişilik hoş olur:)

ama ben bu takımı 12 kişilik diye biliyorum hatta fıyatıda 1300 cıvarı

Evet canım haklısın genelde güünlük basit şeyler oluyor 6 kişilik olanlar. ama kütahyanın sitesinde bu takımı görünce bu şekilde alayım dedim. işin kötü tarafı fiyatı yazmıyordu şu an öğrenmeye çalışıyorum :)

Canım fotoğraftaki takım sade ve şık bence beğendim ben. Marka olarak illa kütahya porselen alacaksan eğer, internette kütahya porselenın satış sayfası porselensepeti.com ordan fiyatları görebilirsin. Ben de misafirlik kare aldım günlük yuvarlak aldım. Nasıl olsa misafir gelince kullanıcaz kare çok şık oluyo zorluğu değer yani sonuç olarak.

çok sevindim canım beğenmene ben de daha fazla karar değiştirmem inşallah :)
porselen sepetinde 24 kişilik olanının fiyatı yazmıyordu. bulunduğum şehirdeki satış noktalarında sorucam artık. aynen bence de şıklığı için zorluğuna katlanırız biraz önemli değil :)

annemler benden önce davranıp 89 PARÇA yemek takımını almasalardı kesinlikle bende böyle bişey yapardım.o kadar çok kullanılmayacak olan gereksiz,yer kaplayan parçası var ki..ve evet,gerçekten boş masraf. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…