Misafir odası mı? Çocuk odası mı?

Misafir odası mı? Çocuk odası mı?

• Misafir yatağı kalsın

OY: 2 7,4%
  • Çocuk odası yap

OY: 25 92,6%

• Ankete Katılan
    27

derinsu06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
2.348
5.267
Arkadaşlar çok büyük bir dert değil ama karar veremiyorum, yarında aldığım çocuk yatağı gelicek, acilen karar vermem lazım. Şimdi benim çocuk odasında çift kişilik eşimin bekarlığından kalan misafir yatağı var. Ama bebeğime de artk oda yapmak istiyorum ( 9 aylık bebeğim) yatağı spotçuya satıcam adam hazır almaya ama Memleketimden ara sıra da olsa ailem, misafirim filan geliyor misafir odası olması iyi oluyordu bilemiyorum kafam karıştı misafir yatağı dursun desem bu sefer çocuk yatağı da gelirse oda daracık olcak, sizce satmalı mıyım? tek çocuk odası yapmalı mıyım? yoksa satmamalı mıyım? misafir yatağı olmadan zor mu olur misafir ağırlamak?

benzer bir sorun bende de var, evim iki odalı ikinci oda çalışma odam, çoğunlukla evden çalıştığım için o odayı tasfiye etme şansım yok, tek ihtimal arada kayınvalidemler gelince yatsın diye aldığımız çekyatı çıkartıp oraya tek kişilik yatak koymak. şahsen öyle yapacağım. kırk yılın başı gelen misafir de salonda yatıversin, kimse çocuğumdan önemli değil:)

Çocuk yatağı uygundur, zira evinizde çocuğunuzun sabit bir yattığı yeri olmalı, onun hakkı. Misafirlerinizden önce çocuğunuzun rahatını düşünmelisiniz. Misafire yere yatak bile açsan yatar, ama çocuğunuz yerini yatağını bilsin kendi evinde.

Benim oğlumun da odasında bazadan hariç kanepe var.Arkadaşları gelince oturmaya ve kuzeni gelince beraber yatmaya iyi oluyor.Ama sizinki yatakmış,onun yerine kanepe alsanız daha iyi olmaz mı?

Yılda birkaç kere misafir gelecek diye yatağı tutmazdım ben olsaydım, satardım. Misafirler kanepede yatıversinler birkaç gün de. Ya da şişirilen yataklar var çok güzel onlardan alırsınız belki. Bebek odası daha önemli bence. Onun en çok zaman geçireceği yer, tıkış tıkış ruhu daralır yavrunun

Bir kaç tanıdığımın çocuk odası yerine misafir odası var ve kimse kusura bakmasın ama bana o kadar saçma geliyor ki.
Yatak odam,salonum,çocuk odam ve yemek masamızın olduğu giriş kısımdan başka odamız yok bizim. Gelenler de salondaki köşe koltukta uyuyor.

Bence çocuk odası. Evde çocuğun kesinlikle kendine ait yaşam alanı olmalı.Kırk yılda bir gelecek olan misafir salonda da yatabilir.

Canım yatağı sat bebegin için oda yap bence.
Bizim ev 2+1. Gelenler aileden olunca sigisiyoruz bir şekilde :)

Arkadaşlar yatağı zar zor başka odaya çektim çocuk odası yapmaya karar verdim evde bi kaçta değişiklik yaptım ve oldu sonunda. Bebeğimin evden biri olarak bu oda hakkı gerçekten çok teşekkür ederim hepinize

Tatil beldesinde yaşayan birisi olarak yaz aylarında neredeyse haftada bir misafir ağırlıyorum. Misafir yatağım falan yok. Vardı ilk kızım doğmadan oda hazırlamak için bir ihtiyaç sahibine verdim. Bebeğiniz o evin bir sakini. Onun rahatı misafirlerin rahatından daha önemlidir herhalde. Misafir de 2 gün rahatsız yatıversin. İki kızım var, ikisinin odasını da ayrı ayrı daha doğmadan hazırladım. Oturma odamı bile iptal ettim.

Üç odalı evim tek çocuğum var

Evimde tek kanepemsi iki kişilik koltuk var o da çalışma odamda salondaki koltuklarda da yatılmıyor pek

Şimdiye kadar evime de annem babam görümcem ve bir arkadaş geldi görümce ve arkadaş birer gece kaldı

Annem babam da bir ay

Evim yaklaşık 4 yıldır bu şekilde benim hiç ihtiyacım yok öyle bir odaya

Odanizin planina bagli. Ben olsam imkanim el veriyorsa hem yatagi hem misafir icin olan yatagi ayni odaya sigdirmaya calisirdim. Cocugum uyumadiginda veya yanina uzanmak istedigim zamanlarda kullanmak icin.. imkan el vermiyorsa da iki tane minder kestirirsin gardrobun arkasina koyarsiniz misafir geldiginde yere serersiniz ne olacak..

cocuk öncelıklı
tabıkı cocuk odası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…